Cura Pleje skal levere personlige pleje og praktisk bistand til borgerne i Gentofte Kommune fra 1. juni. Pressefoto

Cura Pleje skal levere personlige pleje og praktisk bistand til borgerne i Gentofte Kommune fra 1. juni. Pressefoto

Cura Pleje kommer til byen

Cura Pleje har siden 2003 været leverandør af hjemmepleje til borgerne i en række kommuner i Nordsjælland. Det er således en af markedets ældste private leverandører af personlige pleje og praktisk bistand, der fra 1 . juni skal levere hjemmepleje til borgerne i Gentofte Kommune.

"Vi er utroligt glade for, at Gentofte Kommune har godkendt os som privat leverandør af hjemmepleje. Vores dygtige medarbejdere har lang erfaring med at levere hjemmeplejeydelser på et solidt niveau, og vi lægger afgørende vægt på at fastholde og videreudvikle det høje kvalitetsniveau i Gentofte Kommune til gavn og glæde for borgerne," siger driftsdirektør Jakob Damsgård, ifølge en pressemeddelelse fra Cura Pleje.

Jakob Damsgård selv er uddannet sygeplejerske.

Klar til juni

Cura Pleje er den ene af de to vindere af udbuddet af hjemmehjælp, som træder i kraft 1. juni. Den anden leverandør er PUK's hjemmepleje, som også tidligere har været tilknyttet kommunen.

"Den personlige kontakt mellem borger og medarbejder er utrolig vigtig for den oplevede kvalitet i hjemmeplejen. Derfor prøver vi i videst muligt omfang at ansætte medarbejdere, som kender borgerne fra tidligere ansættelser, så borgerne mærker så få skift som muligt i forbindelse med den nye aftale," understreger Jakob Damsgård.

De første 25 medarbejdere er allerede ansat, og i den kommende tid vil Cura Pleje undervise de nye kolleger i de rutiner, de skal kunne. Kapp

Publiceret 15 April 2019 07:01

SENESTE TV