Claus Poulsen.

Claus Poulsen.

Navnenyt: Gentofte-borger bliver ny leder af Skoletjenesten

90 år

Fhv. overlæge (Finseninstituttet), dr.med. Bent Lauritz Sørensen, Charlottenlund, fylder 90 år den 24. april.

85 år

Fhv. minister, fhv. folketingsmedlem, højskolelærer, cand.jur. Karl Hjortnæs, Hellerup, fylder 85 år den 19. april.

80 år

Skuespiller, fhv. teaterleder, fhv. rektor Lone Hertz, Charlottenlund, fylder 80 år den 23. april.

70 år

Adm. direktør (Primetime), tidligere generalsekretær i Det Konservative Folkeparti, Peter Sterup, Gentofte, fylder 70 år den 18. april.

60 år

Fhv. designchef (Jyllands-Posten) Erik Ambjørn, Hellerup, fylder 60 år den 20. april.

Fhv. rektor (IT-Universitetet i København indtil ultimo 2018), cand.scient. Mads Tofte, Gentofte, fylder 60 år den 20. april.

50 år

Adm. direktør Morten Boel Sigurdsson, Hellerup, fylder 50 år den 20. april.

Nyt job

Claus Poulsen (foto), Charlottenlund, tiltræder 1. maj som ny leder af Skoletjenesten, når Skoletjenestens nuværende leder Poul Vestergaard går på pension..

Skoletjenesten er et videncenter, der udvikler og deler viden om undervisning i eksterne læringsmiljøer med kulturinstitutioner, kommuner, uddannelsesinstitutioner og andre nationale aktører.

Mindeord

Erhvervsmanden og den tidligere bestyrelsesformand for Ordrup Gymnasium Johan Schrøder (foto) er død. Vi har modtaget følgende mindeord fra Ordrup Gymnasium:

Vi har med stor beklagelse modtaget meldingen om, at Johan Schrøder (1940-2019), tidligere OG’er og bestyrelsesformand for OG, fredag den 5. april døde i en alder af 78 år.

Johan Schrøder.

Johan Schrøder.

Johan Schrøder var på alle måder indbegrebet af ægte OG-ånd! Han var selv elev på skolen fra 1952-1959, hvor han først gik i realskolen og herefter i gymnasiet, og mange af Johan Schrøders familiemedlemmer har også været elever på OG.

Johan Schrøder brændte hele sit liv for skolens virke, og fra 2006-2015 var han formand for skolens bestyrelse. Her lå det ham meget på sinde, at alle elever på skolen fik de samme muligheder for at deltage i skolens liv og aktiviteter: alle elever skal opleve OG som 'vores fælles skole', hvilket i dag står som et af de vigtige temaer i skolens vision.

OG’s stærke værdier er samarbejde, nysgerrighed og respekt, og netop disse var for Johan Schrøder helt centrale i hans arbejde for skolen, hvor han bl.a. ville styrke den faglige nysgerrighed med opførelsen af et nyt sciencehus, som stod færdigt i 2015.

Vi sender hermed varme tanker til Johan Schrøders familie – og en stor tak for hans indsats, passion og kærlighed til OG.

Publiceret 16 April 2019 14:26

SENESTE TV