De fleste ældre ønsker at køre bil så længe som muligt, og det vil man med en Trafikcafé gerne hjælpe med til. Pressefoto

De fleste ældre ønsker at køre bil så længe som muligt, og det vil man med en Trafikcafé gerne hjælpe med til. Pressefoto

Bliv en mere sikker bilist med trafikcafeen

Er man 60+ og gerne vil være den bedste bilist i mange år endnu, har Gentofte Kommune og Seniorrådet et godt tilbud. 8. maj kl. 12.30-15.30 holder man Trafikcafé i Øregårdssalen på Gentofte Hovedbibliotek.

De fleste ældre ønsker at køre bil så længe som muligt og har stor gavn af en bil i hverdagen.

På dagen vil der være oplæg med blandt andet læge og aldringsforsker, Henning Kirk, om hvordan ældre kan styrke kroppen og holde hjernen skarp, mens man på markedspladsen kan møde en række fagpersoner, blandt andet fysioterapeuter, og få testet sine syns- og refleksionsevner.

Book en kørelærer

Der vil også være mulighed for at booke en tid med en kørelærer og prøve alternative køretøjer som el-cykler og scootere.

"Vi har taget initiativ til at afholde en trafikcafé for vores ældre borgere, fordi vi ønsker at højne mobiliteten, sikkerheden og trygheden i trafikken hos borgere over 60 år," siger formand for Gentofte Kommunes Seniorråd Inger Hee i en pressemeddelelse.

Arrangementet er gratis, og der vil være kaffe og kage.

jesl

Publiceret 22 April 2019 06:33

SENESTE TV