Kalle Heimbürger har åbnet interiørbutikken HEIM, hvor han sælger de samme ting, han omgiver sig med derhjemme.

Kalle Heimbürger har åbnet interiørbutikken HEIM, hvor han sælger de samme ting, han omgiver sig med derhjemme.

Ny interiørbutik: "Velkommen i mit hjem"

Kalle Heimbürger har indrettet sin nye interiørbutik HEIM, som var det hjemme hos ham selv

Af
Peter Klar

Når du besøger Kalle Heimbürgers nye interiørbutik ’HEIM’ på Jægersborg Allé 35, træder du ind i den stil, indehaveren selv har indrettet sig med derhjemme.

”Det er egentlig blot mit eget hjem, jeg har lavet en replika af her. Når jeg har gæster derhjemme, som ikke har været der før, går den første halve time altid med, at jeg skal give en guidet tour og fortælle, hvor jeg har mine ting fra. Måske bor jeg ret udansk. Det synes jeg dog ikke selv. Jeg bor bare med ret mange farver og synes måske, at vi generelt godt kunne være lidt mere modige ift. farver i hjemmet. Jeg drømte derfor om at lave noget, der var lidt skarpere – et mere farverigt univers – som jeg håber vil inspirere,” siger Kalle Heimbürger.

Dansk sengetøj

Han har indrettet et soveværelsesmiljø i HEIM. Senere kommer spisestue og køkken – alt sammen præsenteret i samme stil som hjemme hos ham selv.

Dobbeltsengen i HEIM er redt med sengetøj fra Geismars.

”Jeg er selv vokset op med sengetøj fra Geismars, så det havde jeg naturligvis lyst til selv at forhandle. Det er et af de ældste huse i Danmark, der laver sengetøj – siden 1866. Det er utroligt lækkert og bliver bare bedre og bedre med årene.”

Keramik og kunst

Sortimentet omfatter også duftlys i 12 varianter fra verdens ældste producent af stearinlys – franske Cire Trudon – og så er der keramik fra Hanne Bertelsen.

”Jeg købte selv min første kop fra Hanne Bertelsen, da jeg var 17 år gammel. Jeg har den stadig, og nu kan jeg tilbyde mine kunder dem i et væld af farver.”

Sortimentet omfatter blandt andet keramik fra Hanne Bertelsen, planter til hjemmet og duftlys fra Cire Trudon.

Sortimentet omfatter blandt andet keramik fra Hanne Bertelsen, planter til hjemmet og duftlys fra Cire Trudon.

HEIM præsenterer også kunst i samarbejde med V1 Gallery i Kødbyen.

”Kunst er en skøn måde at ændre et rum på. Køb kunst med hjertet. Køb det, du godt kan lide, og tænk ikke på det som en investering, men som noget, der gør dig glad, hver eneste dag.”

Vild med planter

Kalle Heimbürger har tidligere arbejdet på en planteskole i en årrække, og det skinner igennem i butikkens udvalg af planter.

”Jeg er så heldig at have lært meget om planter og omgiver mig med mange planter derhjemme. Det ville jeg også have i butikken. Planter er en dejlig måde at få noget friskhed ind i hjemmet. Jeg er ret vild med specielle planter. Potten følger altid med, så man ikke skal potte om, når man kommer hjem,” siger Kalle Heimbürger.

Publiceret 25 April 2019 10:03

SENESTE TV