David Heick-Poulsen er pr. 1 juni ny filialdirektør i Danske Bank i Gentofte. Pressefoto

David Heick-Poulsen er pr. 1 juni ny filialdirektør i Danske Bank i Gentofte. Pressefoto

Ny filialdirektør til Danske Bank i Gentofte

David Heick-Poulsen er fra 1. juni udnævnt til ny filialdirektør i Danske Bank i Gentofte.

David Heick-Poulsen, 32 år, kommer fra en stilling som forretningschef i Danske Banks afdeling i Holmens Kanal. Tidligere har han arbejdet som rådgiver i bankens Nørreport-afdeling, og før det var han ansat i Lån og Spar Bank.

David Heick-Poulsen overtager posten som filialdirektør efter Jack Jarman, der har fået nyt job i Danske Banks Private Banking.

Han glæder sig til at bygge videre på det fundament, som de 12 medarbejdere har skabt i Gentofte, skriver Danske Bank i en pressemeddelelse.

"Vi skal gøre os fortjent til kundernes tillid og tilfredshed. Det gør vi ved at give vores kunder en god og relevant rådgivning, der tager udgangspunkt i netop deres situation, og når de har brug for det. Og så skal vi være endnu mere synlige her i Gentofte Kommune," siger David Heick-Poulsen i pressemeddelelsen.

Han ser mange muligheder i området og vil have fokus på lokale samarbejder, sponsorater og et fortsat godt naboskab med de andre erhvervsdrivende på Gentoftegade.

Har familie i Gentofte

David Heick-Poulsen har familie i Gentofte, så han kender byen godt og har også spillet tennis i Gentofte Tennisklub i en periode. Privat bor David Heick-Poulsen sammen med sin kæreste i Vanløse.

jesl

Publiceret 10 June 2019 09:30