Har du lyst til at være frivillig, kan du kontakte Mødrehjælpen.

Har du lyst til at være frivillig, kan du kontakte Mødrehjælpen. jchizhe - stock.adobe.com

Mødrehjælpen efterlyser frivillige i ny lokalforening

Lokalforening på vej i Gentofte

Af
Mikael Østergaard

For et par år siden åbnede Mødrehjælpen en genbrugsbutik med brugt børne- og legetøj i Virum, drevet af frivillige i Mødrehjælpens lokalforening i Lyngby-Taarbæk.

Sarah Villa er aktivitetsansvarlig og bestyrelsesmedlem i lokalafdelingen i Lyngby-Taarbæk, men da hun bor i Gentofte, vil hun meget gerne have etableret en lokalafdeling her.

”Derved kan vi være med til at forbedre vilkårene for udsatte børnefamilier og gravide i Gentofte og sætte lokalpolitisk fokus på børnefamiliers behov i kommunen”, siger Sarah Villa, der også arbejder på at danne lokalforeninger i Gladsaxe og Rudersdal.

Lokalforeningerne afholder forskellige arrangementer for børn og tilbyder startpakker og fødselsdagspakker til mødre, der har brug for det. Og så er de lokale genbrugsbutikker et vigtigt omdrejningspunkt.

Har du lyst til at være frivillig, kan du kontakte Mødrehjælpen.

Publiceret 08 July 2019 08:00

Gud, høst og folkedans hos Sankt Lukas

De fremmødte til gudstjenesten i Sankt Lukas Stiftelsens kirke søndag 15. september klokken 10.30 bliver nok overraskede - med mindre de selvfølgelig har læst de her linjer.

Netværkshuset fylder 20 år: "Det vigtigste, vi kan gøre, er at tage ordentligt imod de mennesker, som kommer"

Dels vil der blandt kirkegængerne sidde folk i flotte folkedragter. Der vil også være børn og voksne, der lægger ’høstudbytte’ op foran alteret; nødder, æbler, appelsiner, hjemmebagte småkager med mere for at sige tak for alt det, vi har fået i årets løb.

Afgående rektor på GHG: "Da jeg kom hertil, var jeg ved at gå igen"

Der skal nemlig afholdes høstgudstjeneste. Bagefter er der høstgilde. Derfor folkedanserne, der atter kommer fra Glad Dans i Gladsaxe. Der er også en let frokost med kage og kaffe inkluderet i prisen på 50 kroner for voksne og gratis for børn. Alle er velkomne. Kapp