Mand i hvid kassevogn tilbød drenge is

En mulig børnelokker har været på spil i Dyssegårdsparken, men politiet understreger, at der kun er tale om det ene tilfælde

Af
Jesper Bjørn Larsen

Et par 9-årige drenge fra Dyssegårds-kvarteret blev torsdag den 8. august kl. 11.20 kontaktet af en mand i en hvid kassevogn, der spurgte dem, om de ville have en is. Det afviste drengene, som i stedet skyndte sig hjem og fortalte deres forældre om hændelsen, hvorefter forældrene kontaktede politiet.

Mødet med manden i den hvide kassevogn foregik i krydset af Ved Renden og Knud Rasmussens Vej, oplyser Nordsjællands Politi.

"Vi har ikke modtaget andre anmeldelser fra området, hverken før den omtalte hændelse eller siden. Men vi vil gerne opfordre til, at man som børn aldrig går med fremmede. Drengene gjorde det eneste rigtige," siger politikommissær Jakob Rahbek Grell fra Nordsjællands Politi.

Politiet har kun et meget sparsomt signalement af manden, nemlig at han var midaldrende og havde mørkt hår.

"Hvis han ikke havde ondt i sinde, men bare kørte rundt med nogle is, som han gerne ville af med, så hører vi selvfølgelig meget gerne fra ham," siger politikommissær Jakob Rahbek Grell.

Publiceret 21 August 2019 16:54