Simone Sepstrup Sørensen og Rebekka Krüger Gottlieb er gået sammen om at overtage klinikken People i Hellerup. Pressefoto: People
Simone Sepstrup Sørensen og Rebekka Krüger Gottlieb er gået sammen om at overtage klinikken People i Hellerup. Pressefoto: People
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nyt makkerpar forskønner Strandvejen

Skønhedsklinikken People har fået nye ejere, og snart får stedet også nyt navn

Der nørdes løs på Strandvejen nr. 138 C. For Rebekka Krüger Gottlieb og Simone Sepstrup Sørensen er negle, vipper og hud en videnskab, de kan blive ved med at fordybe sig i. Og nu gør de det som ejere af deres helt egne lokaler.

I slutningen af år 2017 overtog de skønhedsklinikken People i Hellerup, og nu er makkerparret godt i gang med at sætte sit eget præg på stedet.

“Vi har tænkt os at skifte navn og logo. Der kommer til at ske ret meget nyt det næste stykke tid,” fortæller Rebekka, der er uddannet som statsanerkendt kosmetiker og negletekniker.

Det sidste er hun så god til, at hun i marts vandt en kategori ved Danmarksmesterskaberne i negle, Nail Open.

“Jeg har altid interesseret mig for skønhed og udseende, og jeg er lidt af en nørd, så det lå lige til højrebenet for mig at gå ind i denne her branche,” fortæller Rebekka.

Hun og makkeren Simone, der er vippetekniker og i gang med at færdiggøre kosmetikeruddannelsen, har også for nylig været en tur i Manchester for at tage et særligt kursus i spraytan. Noget, de også tilbyder i klinikken, hvor de begynder at føle sig hjemme.

“Man vænner sig ret hurtigt til området. Her er stille og roligt og alligevel er der liv i gaden. Vi ligger i den rolige ende af Strandvejen, så der er ikke så mange butikker, og det er optimalt for os, at der ikke er så meget gadelarm udenfor vores vindue. Og så er her bare hyggeligt,” siger Rebekka.

Publiceret: 17. April 2018 08:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne

Bøger
Forsiden netop nu