Ølfestivalen finder ved på Garderhøjfort.
Ølfestivalen finder ved på Garderhøjfort.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ølfestival på Garderhøjfort tager form

Slutspurten med salg af de få ledige pladser på Gentoftes nye festival er nu sat ind

Af Mikael Østergaard
“Nu går slutspurten ind med salg af de sidste sponsorater til vores event på Garderhøjfort. Nogle vil bruge sponsoratet som påskønnelse til medarbejdere, medens andre foretrækker at invitere kunder", fortæller John Zangenberg. Han er en af dem, der de sidste 14 dage har talt med erhvervsdrivende i Gentofte og solgt dem et sponsorat, der giver en plads på festivalen og en række fribilletter. Arrangementet finder sted fredag den 13. maj og lørdag den 14. maj.

Billetter sælles fra medio april. For entrebilletten, der koster 100 kr., får man et personligt souvenirglas og adgang til at smage forskellige øl.

Vil man fortsat nå at være med som sponsor, haster det med at kontakte enten John Zangenberg på telefon 4093 2398 eller John Mikkelsen på telefon 2972 2575.

Festivalen arrangeres af Lions i samarbejde med Villabyerne, Gentofte Handelsstandsforening, Håndværkerforeningen i Gentofte og Garderhøjfortet.

Lions Club har som sit formål at samle penge ind til humanitære formål. Klubben har allerede besluttet, at halvdelen af overskuddet fra denne aktivitet er øremærket til Lions Kollegiet på Tuborgvej, der er et bo-, aktivtitets- og rehabiliteringscenter for yngre fysisk handicappede i alderen 18 til 45 år.

Publiceret: 15. Marts 2011 18:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere