Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Politirapporten: Ugen der gik

Mandag 6. marts

Indbrud i villa på Fuglegårdsvej, hvor tyven fik opbrudt et vindue og stjålet kontanter, mens beboeren lå og sov på 1. sal. Beboeren, en 74-årig kvinde, vågnede og overraskede gerningsmanden, der skyndte sig at stikke af.

Indbrud i villa på Brønlunds Allé, hvor alarmen gik kl. 19, da tyven brød et køkkenvindue op med en skruetrækker. Uvist, hvad der blev stjålet.

Tirsdag 7. marts

Indbrud i villa på Højsgårds Allé kl. 19, hvor tyven kom ind ved at knuse et vindue på 1. sal. Hele 1. salen blev gennerodet, og der blev stjålet et Tag Heuer-ur.

Onsdag 8. marts

Forsøg på indbrud i villa på Svejgårdsvej, hvor tyven stjal en stige hos naboen og satte den til 1. sal. Herefter forsøgte tyven at bryde et vindue op, men det lykkedes tilsyneladende aldrig for vedkommende at komme ind.

Torsdag 9. marts

En 25-årig kvinde bemærkede kl. 10.36 ved Netto på Smakkegårdsvej, at tre personer med et østeuropæisk udseende forsøgte at franarre en ældre kvinde hendes penge. Hun skyndte sig at ringe til politiet, men da både den ældre kvinde og de tre tricktyve var væk, da patruljen ankom, er det uvist, om tricktyveriet rent faktisk lykkedes.

Butikstyveri hos urmager på Strandvejen kl. 12.35. En yngre mand sagde, han skulle købe en guldkæde til sin kæreste og fik vist et udvalg. Pludselig fik han travlt og skyndte sig ud af forretningen. Ekspedienten opdagede, at der manglede to guldkæder, hver til en værdi af ca. 1.500 kroner. Manden var ca. 30 år, høj, slank af bygning, østeuropæisk af udseende og talte dårligt engelsk. Han lugtede kraftigt af aftershave og var iført joggingbukser, en tynd sort jakke og en mørkeblå cap med hvid skrift. Han bar på en nøglering med et Mercedes-logo og et lille svensk flag. Politiet har overvågningsbilleder af ham.

Indbrud i villa på Bøgehøj, hvor der blev opbrudt et vindue med et 8 mm redskab. Intet overblik over det stjålne.

Indbrud i villa på Hjemmevej, hvor tyven først forsøgte at bryde et kældervindue op, hvorefter det lykkedes ham at bryde kælderdøren op. Der blev stjålet en beholder med diverse personlige effekter.

Indbrud i villa på Egehøjvej, hvor en klatretyv var på spil kl. 19.07. Der blev opbrudt et vindue på 1. sal med en skruetrækker, men det er uvist, hvad der blev stjålet.

Fredag 10. marts

Færdselsuheld på Strandvejen kl. 02.32 ved Sankt Peders Vej. En bilist i sydgående retning påkørte to parkerede biler og stak herefter af fra sin Honda Civic. Det var derfor en forholdsvis smal sag for politiet at ringe bilens ejer op. Det viste sig at være en 65-årig mand fra Kokkedal, der kunne oplyse, at det var hans søn, der havde lånt bilen.

Lørdag 11. marts

Et solouheld på Helsingørmotorvejen i nordgående retning kl. 08.15. En spirituspåvirket 26-årig mand fra Snekkersten mistede kontrollen over sin bil og smadrede ind i autoværnet ca. 300 meter fra afkørsel 6. Manden var så fuld, at politiet ikke var i stand til at afhøre ham på stedet. Han blev kørt til tjek på Rigshospitalets Traumecenter, hvor han også fik taget en blodprøve. Hans bil, som han oven i købet var frakendt køreretten til, var totalsmadret. Uheldet førte til, at motorvejen var afspærret i en times tid.

Indbrud i villa på Jægersborg Allé, hvor der blev opbrudt et vindue med en skruetrækker. Der blev stjålet smykker samt både danske og udenlandske kontanter.

Indbrud i villa på Hvilevej, hvor der blev opbrudt et vindue og stjålet smykker og ca. 1.000 US dollars i kontanter.

Indbrud i villa på Ewaldsbakken kl. 20.43, hvor der blev knust en rude i en altandør, hvorved alarmen blev aktiveret. Der blev stjålet smykker.

Indbrud i villa på Ellinorsvej, hvor der blev opbrudt et vindue til badeværelset og stjålet diverse smykker.

Indbrud i villa på Fyrrehøj, hvor der blev knust en rude i terrassedøren og stjålet smykker og iPhones.

Indbrud i villa på Baldrianvej, hvor der blev opbrudt et stuevindue med skruetrækker og stjålet diverse smykker.

Indbrud i villa på Hvilevej, hvor der blev opbrudt et vindue på 1. sal og stjålet smykker og udenlandsk valuta.

Søndag 12. marts

Indbrud i villa på Sauntesvej, hvor der blev opbrudt et vindue til 1. sal med en skruetrækker og stjålet ca. 200 euro.

Indbrud i lejlighed på Fredensvej, hvor der blev knust en rude til et kældervindue og stjålet smykker, manchetknapper og et armbånd.

Indbrud i villa på Bernstorffsvej, hvor der blev opbrudt et vindue på 1. sal. Intet overblik over det stjålne.

Indbrud i villa på Ellehøj, hvor der blev opbrudt et kældervindue. Heller ikke her var der noget overblik over det stjålne.

Mandag 13. marts

En patrulje standsede kl. 01.52 en bil på Brogårdsvej, der blev kørt af en 27-årig mand fra Rødovre. Han kan se frem til en kæmpe bøde, for ikke alene fik han frakendt sit kørekort i 2016, han kørte også rundt med kokain i blodet. Manden er godt kendt af politiet i forvejen og fik frakendt sit kørekort i fem år på grund af samme forseelse.

Publiceret: 15. Marts 2017 14:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt