Politiet undersøgte søndag morgen den 9.april en bil, hvis fører havde påkørt autoværnet på Helsingørmotorvejen og derefter var stukket af fra stedet. Føreren meldte sig senere på dagen. Foto: Bjørn Nielsen/www.bpln.dk
Politiet undersøgte søndag morgen den 9.april en bil, hvis fører havde påkørt autoværnet på Helsingørmotorvejen og derefter var stukket af fra stedet. Føreren meldte sig senere på dagen. Foto: Bjørn Nielsen/www.bpln.dk
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Politirapporten: Ugen der gik

Fredag 7. april

Ingen poster

Gentoftegade blev evakueret i nogle timer mandag morgen på grund af et gasudslip i en kælder. Foto : Bjørn Nielsen/www.bpln.dk
Gentoftegade blev evakueret i nogle timer mandag morgen på grund af et gasudslip i en kælder. Foto : Bjørn Nielsen/www.bpln.dk

Lørdag 8. april

Indbrud i villa på Godhavnsvej, som skete på et tidspunkt mellem fredag kl. 16 og lørdag morgen kl. 09.30. Et kældervindue var blevet brudt op og både husets kælder, stue og 1. sal var efterladt gennemrodet. Der er i skrivende stund intet overblik over, hvad der blev stjålet.

Indbrud på Munkegårdsvej i Dyssegård. I tidsrummet mellem fredag kl. 8 og lørdag kl. 20.55 fjernede ukendte gerningsmænd et kældervindue, kravlede indenfor og rodede alt igennem. Det vides ikke, hvad der blev stjålet.

En uheldig lastbilchaffør kørte mandag ind i en kantsten, hvilket slog hul på bilens tank, og Diesel fossede ud. Foto : Bjørn Nielsen, www.bpln.dk
En uheldig lastbilchaffør kørte mandag ind i en kantsten, hvilket slog hul på bilens tank, og Diesel fossede ud. Foto : Bjørn Nielsen, www.bpln.dk

Søndag 9. april

Færdselsuheld på Helsingørmotorvejen omkring kl. 04.54 tæt på Resedavej. En 24-årig mand kom kørende i nordgående retning og mistede herredømmet over bilen, der ramte autoværnet i højre side. Herefter stak han af fra stedet på gåben. Senere på dagen henvendte han sig dog selv til politiet. Ulykken forårsagede ingen store skader, men motorvejen blev spærret af, mens der blev foretaget undersøgelser og ryddet op.

Mandag 10. april

Gasudslip i en kælder på Gentoftegade 49. Udslippet skete kl. 08.09 i forbindelse med udskiftningen af et gasfyr. Her gik der hul på en gasledning, hvilket medførte at to opgange i bygningen blev evakueret indtil kl. 10 om formiddagen. Ingen personer kom til skade som følge af udslippet.

Færdselsuheld på Helsingørmotorvejen, der skete kl. 13.22 umiddelbart før afkørslen til Søgårdsvej i nordgående retning. En stor gren blæste af en trailer og lå i vejen midt på kørebanen, indtil vejvæsenet kom og fjernede den. Politiet opfordrer alle, der fragter haveaffald på trailere til at putte et net over.

To mistænkelige forhold på Strandvejen henholdsvis kl. 15.45 og 16.15. Først observerede en betjent, der havde fri, to mænd, der forsøgte at begå et tricktyveri. Selv om betjenten ikke var på arbejde, afværgede han tyveriet. Politiet kan ikke oplyse, hvordan situationen helt præcist forløb. Dog løb de to mænd fra stedet og blev senere spottet længere nede på Strandvejen. Her gik den ene rundt inde i Tiger-butikken, mens den anden stod ved Fiskebutikken. Engang imellem mødtes de udenfor og talte sammen. Signalementet af de to mænd lyder som følger. Den ene var mellem 40 og 50 år, 180 cm høj, almindelig af bygning og iført en blå jakke og blå jeans. Hans kammerat var samme alder, 170 cm høj og spinkel af bygning.

Indbrud hos Original Coffee i Hellerup. Alarmen gik mandag nat kl. 02.10. Her blev der knust en rude på bagsiden af butikken, hvorefter kassen blev tømt. Det vides ikke, hvor mange kontanter, der befandt sig i den. Men politiet har overvågning fra stedet, som skal kigges igennem.

Indbrud i cykelforretning på Strandvejen mandag nat kl. 03.05. To gerningsmænd brød et vindue op og tog en cykel, der stod i udstillingsvinduet, og puttede den ind i en blå personbil. Det var der dog nogen der så, og politiet blev tilkaldt. Da betjentene nåede frem, stod bilen med cyklen i på stedet, men mændene var løbet deres vej. Bilen undersøges nu nærmere for spor.

En uheldig lastbilchauffør kørte mandag ind i en kantsten på Sandtoften, hvilket slog hul på bilens tank, og Diesel fossede ud på vejen. Brandvæsenet fik stoppet spildet, hvorefter et større opsrydningsarbejde gik i gang. Olien blev suget op fra vejen, vejen blev spulet og fik skum og en gang kattegrus.

Tirsdag 11. april

Indbrud i villa på Brogårdvej, som skete mellem kl. 9.45 og 12.30. Et kældervindue blev brækket op, og fra huset blev der stjålet B&O-udstyr og en bærbar PC.

Indbrud i villa på Ibstrupvej. Anmeldelsen kom ind kl. 13.33. Huset havde fået aflistet en rude, og der var blevet stjålet kontanter (danske kroner og Euro) og en bærbar PC.

Spritbilist. Politiet rykkede ud til Shell på Kildegårdsvej, hvor de fik anholdt en 63-årig mand fra Gentofte, der var i gang med at køre sin bil ind i vaskehallen. Folk på stedet havde observeret ham og mente, han kunne være påvirket af alkohol. Betjentene tog manden med på hospitalet for at få taget en blodprøve.

Publiceret: 18. April 2017 09:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere