Superligaerfaring til Skovshoved IF

Tilgang af en række stærke spillere, bl.a. den tidligere Superliga-spiller Stefan Schmidt, giver store forhåbninger i Skovshoved

Af
Ole Tradsborg

Med ankomsten af flere markante profiler, ser Thomas Gammelgaards Skovshoved-tropper ud til at blive en væsentlig stærkere enhed, end i den netop overståede sæson.
Her gjorde Skovshoved IF en flot figur som oprykkere til Danmarksserien. Særlig bevågenhed vil nok tilfalde Stefan Schmidt forud for den nye sæson.
Stefan Schmidt har tidligere spillet i Superligaen for Brøndby og i AaB, og han har senest tørnet ud for 1. divisionsmandskabet Brønshøj.
Han får følge af Frederik Lassen fra Herlev, og også Andreas Birkedal fra en af konkurrenterne i Danmarksserien, Greve, har meldt sig under SIF-fanerne. Endelig vender rutinerede Rasmus Budtz hjem igen efter en længere ferie.
Træner Gammelgaard beskriver sidstnævnte som en rigtig lille tekniker, der optimalt placeres et sted mellem midtbane og de allerforreste.
"Det er en god trup, jeg råder over, og foruden tilgangen af de nævnte spillere, så forventer jeg mig meget af vores 'egne' spillere", fortæller Thomas Gammelgaard inden sæsonstarten den 11. august.

Træner for Skovshoved IF, Thomas Gammelgaard, kan glæde sig over flere nye forstærkninger.

Træner for Skovshoved IF, Thomas Gammelgaard, kan glæde sig over flere nye forstærkninger.

God opstart

Thomas Gammelgaard har især et godt øje til Kasper Heide, som han fortæller bliver spændende at følge i denne sæson. Bl.a. havde han været imponerende i træningskampen mod Sjællandsseriemandskabet fra Taastrup FC, som Skovshoved besejrede 4-1.
Dernæst har truppen vist gode takter, da man vandt 2-1 over Virum-Sorgenfri fra Danmarksserien, og senest har de slået Vanløse med de samme cifre.
Af både resultatmæssige som sociale grunde er humøret i top, og de fortsat ferie-ramte spillere, har alle som en meldt tilbage til træneren, at de glæder sig til at komme tilbage og kæmpe flere SIF-point ind på kontoen.

Nye i alle geleder

Mens SIF primært således har hevet flere nye ansigter til klubben, er der selvfølgelig også nogle, der har forladt klubben. Men ifølge Thomas Gammelgaard er det primært marginalspillere, man har sagt farvel til.
Han kan endvidere fortælle, at planen i Skovshoved IF nu går ud på, at fremover vil satse på fodboldsultne 19-23-årige spillere, som man derved kan ?forme? og også have glæde af i længere tid, end tilfældet har været indtil nu.
"Vi har formået at holde truppen relativt intakt, men ender nok med at få skiftet ud i alle geledder, inden sæsonen starter. Det giver mere konkurrence om pladserne, men set fra min stol giver det også flere gode spillere at vælge mellem, så vi hver gang - også med skader til nogle - kan sætte et stærkt hold", fortæller han.

En makker til målkongen

Han og klubben har også formået at holde på den ombejlede målkonge, alias Michael Konge, som nu får en angrebsmakker i form af Herlevspilleren Frederik Lassen.
"Der har været mange henvendelser på Konge, men han har valgt at blive. Han har det godt her, så han ser ingen grund til at flytte, og det er vi selvfølgelig glade for", slutter SIF-træneren, hvis mandskab skal i ilden den 11. august ude med Kastrup, der er nyoprykkere i Danmarksseriens kreds 1.

Publiceret 06 August 2012 11:45

SENESTE TV