HUSKER DU?:

Læsere gik til kamp for cykelhandler

Læserbrevene væltede ind, da Villabyerne fortalte historien om, at DSB ikke så en fremtid for René Jeppesens cykelforretning på Charlottenlund Stationsplads

Af
Signe Haahr Pedersen

“Lad ham cykle videre” lød overskriften på et af de mange læserbreve, som Villabyerne modtog i kølvandet på en artikel om cykelforretningen på Charlottenlund Stationsplads, som ejeren af grunden, DSB Ejendomme, havde meddelt, at man ønskede fjernet inden år 2022.
“Ting ændrer sig. Forhold ændrer sig. Bygningen er en ældre bygning. Den er i dårlig stand og ikke almindeligt vedligeholdt. I vores optik er den på inden måde fremtidssikret til en virkelighed anno 2022 - og ikke engang anno 2017,” forklarede underdirektør i DSB Ejendomme Jes Transbøl til avisen. Hos René Jeppesen, der er indehaver af forretningen, var frustrationen stor.
“Jeg har ikke nogen ambition om at tjene mange penge. Jeg vil gerne have tingene til at hænge sammen. Så længe virksomheden kører rundt og giver overskud, så er jeg ligeglad med resten. Jeg vil bare gerne have et sted, hvor jeg kan være med mine cykler. Jeg stiller ikke store krav. Jeg vil bare gerne være her,” sagde han.
Villabyerne har været i kontakt med René Jeppesen for at høre, hvordan situationen er nu her syv måneder senere. Meldingen er, at han stadig håber på at få lov til at blive på Charlottenlund Stationsplads.

Året der gik i Villabyerne

Med et farvel til 2017 har Villabyerne gået spalterne igennem for at se, hvad der prægede året. Der har været varme politiske emner og valgår for kommunalbestyrelsen. Borgerne var på barrikaderne, mens der var ballade på Bellevue. Og så var der rørende venskaber, roderi på kirkegården og rasende forældre. Villabyerne takker for 2017 - vi glæder os allerede til 2018

Publiceret 29 December 2017 11:15

SENESTE TV