Torsdag vandt SISU en flot sejr over danmarksmestrene fra Horsens. Foto: Robert Dines Rasch
Torsdag vandt SISU en flot sejr over danmarksmestrene fra Horsens. Foto: Robert Dines Rasch
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

SISU med topspil mod tophold

Torsdag blev det sejr over danmarksmestrene fra Horsens, men søndag blev det til nederlag mod Bakken Bears, da SISU's nationale topmøder blev afviklet

SISU har i mange år haft problemer med at slå de helt store hold i ligaen, som Svendborg Rabbits, Bakken Bears, Team FOG Næstved og Horsens IC.

Men denne sæson har vist et helt anderledes flot fokus mod de 'store' hold i ligaen. Og derfor var det en overraskelse, men ikke en kæmpe af slagsen, da de danske mestre fra Horsens blev sendt hjem fra Gentoftehallen med et nederlag i bagagen.

For i de to tidligere møder i sæsonen mod det bedste hold i Danmark har SISU leveret varen i to lige ved og næsten-opgør.

God start

Og sådan så det også ud i torsdagens hjemmekamp mod Horsens IC: Kunne SISU stå hele distancen efter en god start de første tre perioder?

Ja, blev svaret, for da det spidsede til, steppede SISU-drengene op, og helt vitalt blev sejren grundlagt og senere cementeret, da Alassan Touray i slutfasen satte en vigtig treer til stillingen 85-83.

Resten af perioden fik gæsterne ikke fat igen og fejlede i stedet. De kunne se SISU udbygge scoringen på straffe. Da de sidste treerforsøg fra Horsens-lejren ikke havde den ønskede effekt, kunne SISU kort efter fejre en af de helt store triumfer på hjemlig grund i nyere tid med sejr på 91-86. Tanner McGrew blev fortjent fremhævet som kampens spiller med sine 20 point og 18 rebounds. Adjehi Baru bør også fremhæves, for han viste flot indsats i begge ender og sluttede med 17 point og 12 rebounds.

Pelset af Bjørnene

Det var derfor med optimisme i bagagen, at SISU drog til Aarhus allerede søndag, hvor et opgør mod Bakken Bears stod på menuen.

Desværre måtte SISU se sig slået klart, da værterne vandt 102-82 og dermed fik revanche over et tidligere nederlag til SISU i Gentofte.

SISU startede ellers yderst fornuftigt, og ved halvtid stod det 52-48 i SISU-favør. Men efter pausen satte Bakken tingene på plads, og så endte det med en klar hjemmesejr. Anders Haas og Kyle Dranginis var bedste SISU-skytter i Aarhus.

Publiceret: 21. Februar 2017 16:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Villabyerne

ANNONCER
Se flere