Amerikanske Hannah Olivia Schaible var eneste reelle lyspunkt på et meget ujævnt SISU.hold. Hannah stod for 12 gode point i kampen. Foto: Ole Tradsborg
Amerikanske Hannah Olivia Schaible var eneste reelle lyspunkt på et meget ujævnt SISU.hold. Hannah stod for 12 gode point i kampen. Foto: Ole Tradsborg
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

SISU storsnublede mod Stevnsgade

Uengageret indsats endte med klart nederlag til holdet fra Nørrebro. Slutcifrene lød 36-51

Ovenpå søndagens pokalbrag var der i den grad dømt dagen derpå for SISU, da de torsdag aften mødte Stevnsgade. I en sløv og uengageret forestilling kom der aldrig den nerve, som de to hold bød på, sidst de tørnede sammen.

Om det skyldtes pokaltømmermænd hos SISU, eller bare trætte ben, skal være usagt, men det blev en umanerlig dårlig kamp. Fra begge holds side.

Der var få opløftende momenter hos hjemmeholdet, men den vanligt så træfsikre Catharina Palm Jensen var en skygge af sig selv, og den amerikanske stjerne Kama Jo Griffitts virkede heller ikke 100 procent til stede.

Selvfølgelig skal den stærke Stevnsgade-defensiv have rosende ord med på vejen, altså som en delvis forklaring på de mange skud mod kurven, der ikke gik i. Men et hav af turn-overs stod desværre alt for stærkt tilbage i billedet.

Derfor blev det aldrig spændende, og i fjerde periode holdt Stevnsgade hele tiden minimum forspringet på 10 point, og det evnede SISU ikke at udfordre.

Allerede søndag eftermiddag har SISU dog mulighed for at revanchere såvel den pauvre indsats torsdag, men også revanchere pokalnederlaget mod Hørsholm 79ers, som netop står som modstander i Gentoftehallen. Der er tip-off kl. 16.

Publiceret: 02. Februar 2018 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Villabyerne