Her scorer Nick Christensen, der netop er vendt tilbage til HIK, i den blå udebanetrøje i en kamp mod Rishøj i 2012. Foto: Bo Bay

Her scorer Nick Christensen, der netop er vendt tilbage til HIK, i den blå udebanetrøje i en kamp mod Rishøj i 2012. Foto: Bo Bay

Nick Christensen er igen HIK'er

Den arbejdsomme angriber, Nick Christensen, er hentet tilbage til HIK efter et skadesplaget ophold hos AB

Af
Jeppe Lund

HIK's offensiv er blevet markant forstærket, for en gammel kending er nu vendt tilbage til Hellerup-klubben.
I sidste uge kunne cheftræner Hasse Kuhn og sportschef Christian Larsen offentliggøre en aftale med den tidligere HIK-angriber Nick Christensen.
1.-divisionsklubben AB hentede i vinteren 12-13 Nick Christensen til Gladsaxe. Men opholdet blev desværre ikke særlig lykkeligt, for en langvarig skade forhindrede Nick Christensen i at slå igennem. Skaderne er den arbejdssomme angriber heldigvis blevet kvit, og efter opstartstræningen er grundformen ved at være på plads.
Nick Christensen beskrives af HIK som en angriber, der er garant for flotte scoringer og har et stort arbejdspensum. En af hans store forcer er de talrige dybdeløb, som både giver muligheder til ham selv og medspillerne.
28-årige Nick Christensen har udover HIK bl.a. AC Horsens, Næstved IF og AB på CV'et, og aftalen med HIK løber foreløbigt til sommeren 2015.

Publiceret 12 February 2014 14:45