Skal GVI fortsat have succes, kræver det disciplin og rutine. Og skarphed foran mål, som Oliver Østgaard bl.a. stod for i foråret.

Skal GVI fortsat have succes, kræver det disciplin og rutine. Og skarphed foran mål, som Oliver Østgaard bl.a. stod for i foråret.

GVI med et Grahn yderligere rutine

Ny tilgang af fodboldprofilen Tobias Grahn styrker midtbanen og skærper konkurrencen om pladserne

Af
Af Ole Tradsborg

GVI-træner Søren Fjorting sender en flok sultne fodboldspillere på græs i Holbæk søndag kl. 13.30. Og det bliver med en ny tilgang, der glider direkte ind i startopstillingen, nemlig Tobias Grahn.
Fjorting og Grahn kender hinanden fra deres fælles til i Lyngby Boldklub, og det var da også her den nu 34-årige svensker har haft størst succes i Danmark. Han har senest repræsenteret Brønshøj Boldklub, men nu er han klar til at tørne ud for den lille Vangedeklub med de store drømme.
"Vi er glade for at tilknytte Tobias, der har trænet med os i denne uge. Vi forventer klart, at han bliver en betragtelig forstærkning på den centrale midtbane, men det er da også håbet, at han med sin erfaring fra højere rækker vil kunne give sin erfaring videre til andre i truppen", fortæller Søren Fjorting om sin seneste forstærkning.
At valget blev netop GVI skal ses i lyset af, at Tobias Grahn efterhånden har andre prioriteringer end daglig træning, og her passede de tre ugentlige træningspas i Nymosen åbenbart perfekt for svenskeren, der ellers havde tilbud fra andre klubber.
Godt fra start er afgørende

I hvad Søren Fjorting kalder en 'brutal' række (med mindst fem nedrykkere, red.) ser han frem til at blæse til angreb fra start. Og det skal i første omgang  gå ud over Holbæk-mandskabet, som han vurderer svækkede i forhold til sidste sæson.
"Vi vil klart gå efter sejren, for det er meget vigtigt, at der kommer point på kontoen fra start. Desuden er det mit klare mål, at vi undgår de udfald, vi havde sidste sæson, hvor vi indkasserede alt for mange mål", siger cheftræneren, der med seneste tilgang ser ud til at have noget af et luxusproblem med hensyn til valg af spillere, der trænger sig på startformationen.
Søndag er der til Tobias Grahn ikke konkurrence fra hverken Morten Lund og Oliver Østgaard, der begge er skadede, mens midtbanekrigeren Christopher Olczyk starter på bænken.

Publiceret 10 August 2014 12:30

SENESTE TV