HIK fortsætter sejrsstimen

Fantastisk storsejr i Nyborg sender HIK videre op i tabellen

Af
Af Ole Tradsborg

HIK fik et kæmpe boost efter sidste rundes hjemmesejr over Frederikshavn, og søndag eftermiddag kunne HIK så høste frugter igen, da det blev en suveræn storsejr over en ny, direkte nedrykningskandidat.

Sejren sender for første gang i sæsonen HIK over de tre nederste pladsen i tabellen, som er lig med direkte nedrykning. Og den udsigt har HIK'erne ikke længere hang til, men mod på mere. Meget mere!

Meget at hævne

HIK'erne havde reelt meget at hævne, da det omvendte opgør var endt med et forsmædeligt 10 måls-nederlag, men at 'hævnen' blev en sejr med præcis den samme målforskel var næsten uvirkeligt.

HIK var stort set i kontrol fra start til slut, og ved halvtid talte pausecifrene deres tydelige sprog: 8-15.

HIK fortsatte dominansen efter pausen, som de stensikkert kørte hjem og endte med at vinde 31-21.

Sejren må uden tvivl have fået smilet tilbage på træner Jesper Matthiesens ansigt, som inden kampen havde vurderet, at hans hold ville komme under et kolossalt pres.

Det endte med ikke at holde stik. Træneren får nu, udover sejren, mere at glæde sig over. Den meget tynde trup blev på dagen suppleret af højre back Mads Schou, der på grund af en knæskade har været ude hele sæsonen.

Han var endelig blevet klar igen og krydrede en god indsats med to mål.

Schou og co. kan nu se frem til en festlig fredag aften, når Ajax København gæster HIK til et efterhånden traditionsrigt storkøbenhavner-derby.

Forhåbentlig bliver der flere derbys at spille næste sæson i 1. division.

Publiceret 13 February 2017 17:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV