Ishockey:

Stars uden tænding mod Esbjerg Energy

Sjældent nederlag på hjemmebane, da de danske mestre sejrede i Gentofte

Af
Ole Tradsborg

Onsdag aften tog Stars mod de danske mestre fra Esbjerg Energy. Og ja, gæsterne kom med den bedste energi, efter første periode havde været en stillingskrig.
Anden periode var også længe en lige affære, og da Stars havde powerplay, som så giftig ud, lurede aftenens første scoring.
Den kom ikke i powerplay, og den kom ikke til hjemmeholdet. For ud af intet lavede Esbjerg ikke bare et, men to fine mål på under et minut. Det skete, da Stars slap koncentrationen et øjeblik, og gæsterne slog iskoldt til.
Først rundede Kodie Curran målet bag Teemu Säppanen og satte pucken ind fra en meget spids vinkel, og kort efter fulgte gæsterne op med et slagskud af Jannik Christensen tæt på mål.
Nede 0-2 inden sidste periode var Stars presset frem, og det gav bagslag, da Ryan Martindale gjorde det til 0-3, kampens resultat.
Små 500 hockeyfans så Stars snuble, og med nederlaget risikerer Stars at falde i den samlede placering som øjeblikkelig nr. 4. Den direkte kamp om den placering udkæmpes fredag aften, hvor Stars lægger is til opgøret mod SønderjyskE, som med en sejr vil overhale Stars.
Kampen fredag aften sættes i gang kl. 19.30.

Publiceret 16 February 2017 16:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV