HIK chanceløse mod Ringsted

Topholdet vandt i Maglen, hvor HIK blev sat til vægs efter pausen. Det endte 28-41

Af
Af Ole Tradsborg

HIK var inden opgøret rigeligt presset, og det må også være konklusionen efter opgøret mod Ringsted. Kun momentvist opløftende spil i første halvleg indikerede, at der kunne blive spænding om de sidste 30 minutter.

I sidste minut af første halvleg afsluttede Ringsted uden målmand, da en ekstra markspiller var bragt i spil, men HIK's Simon Lindholt opsnappede kvikt denne, og sendte bolden i det tomme mål til 14-17.

Ringsted nåede i de døende sekunder at score, hvorefter halvlegen blev afsluttet ved, at Thomas Lundgren resolut kylede bolden mod et fortsat tomt Ringsted-mål, men han måtte desværre se den fine afslutning tage overliggeren.

Stolpe-ud var det symbolsk derefter i hele anden halvleg, hvor Ringsted hurtigt satte tingene på plads. Det blev nemlig aldrig spændende, da afstanden stille og roligt blev øget. Værre var det måske at se nogle opgivende HIK-drenge; de troede ganske enkelt ikke på det.
Det endte derfor med en lille lussing på 28-41, og var HIK presset før, så er de det så sandelig endnu mere nu. Ikke mindst efter Team Sydhavsøernes choknederlag mod en af HIK's værste bundrivaler, Frederikshavn.

Netop Team Sydhavsøerne er HIK's næste modstander. Kampen spilles 1. marts kl. 20, mens HIK's næste hjemmekamp bliver mod endnu et tophold, Skive FH. Den kamp spilles i Gentoftehallen lørdag den 11. marts.

Publiceret 27 February 2017 16:15

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV