Stars snublede i strandvejsderby

Føring blev sat over styr i nederlaget til Rungsted Seier Capital

Af
Af Ole Tradsborg

Det var et opgør, Stars på ingen måde havde råd til at tabe, opgøret fredag aften mod lokalrivalerne fra Rungsted. Stemningen var da også inden, og i starten af kampen, forventningsfuld, efter et historisk godt grundspil af Stars.

Og med kniven godt og grundigt for struben i bestræbelserne på at generobre 4. pladsen - der gled Stars af hænde efter nederlag tirsdag aften i Herning - var der al mulig grund til, at Karsten Arvidsens tropper viste den ærgerrighed, der med trænerens egne ord indrammer sæsonen for Stars.

Og ærgerrige og sultne var Stars-spillerne da også fra start, og efter små otte minutter scorede holdet til 1-0.

Målet af André Pison var en logisk udgang på en god start, som syntes at blive endnu bedre for Stars, godt hjulpet på vej af et sandt udvisningshelvede til gæsterne.
Først ved en matchstraf til Brendan Conolly, der gav fem minutters powerplay, og i tilgift to yderligere 2 minutters-udvisninger til Rungsted-mandskabet. Stars var nærgående, men fik desværre ikke sat kniven ind, og den manglende kynisme skulle senere vise sig skæbnesvanger.

Gæsterne fik ny luft

For efter pausetid kom gæsterne forstærkede tilbage, selv om de også måtte starte den ny periode i undertal. Det til trods, for undertallet og udvisningerne blev ved med at klæbe sig til gæsterne, lykkedes det dem at bringe balance i regnskabet på et tidspunkt, hvor Stars ellers var i god kontrol.
Lige situationen ved målet var nok ikke den mest kontrollerede, for det udlignende mål var ret beset resultat af en mistimet udskiftningssituation.
Ondt blev værre, for i tredje periode fordoblede gæsterne deres total, da det blev 1-2, og desperationen lyste nu ud af Stars, som formentlig var klar over sideløbende favoritsejre til de nærmeste tabel-konkurrenter.
Et brændt straffeslag af Emil Møller Rasmussen kunne også føjes til bunken af Stars-ærgrelser og en dominans i store dele af kampen, som ikke kunne bruges til noget som helst til slut, og som slutteligt endte med, at Stars blev overhalet i placeringsræset.
Det bitre nederlag kan og skal Stars nu revanchere ude mod Rødovre Mighty Bulls i sæsonens sidste grundspilkamp. Den spilles tirsdag aften kl. 19.30 i Rødovre.

Publiceret 27 February 2017 18:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV