Fodbold:

HIK startede foråret med uafgjort

Forblæst affære mod Jammerbugt endte 1-1. Det ene point var det eneste opløftende moment

Af
Ole Tradsborg

HIK tog lørdag eftermiddag mod Jammerbugt FC og skød på den måde foråret i gang. I kampprogrammet stod at læse, man skulle være klar fra start, men det var HIK ikke. For der var ikke en gang spillet et halvt minut, så lå kuglen i nettet bag tilbagevendte Esben Larsen i HIK-buret.
Unægtelig en dårlig start for HIK, der kæmpede for at finde rytme i den stride blæst, som begge hold dog var ramt af. Gæsterne virkede mest skarpe, og de kom faktisk til flere behjertede forsøg i første halvleg, hvor HIK havde et par lige ved og næsten-chancer. Men ufarligt var det.

Scoring gav point

Efter pausen fik HIK mere styr på organisationen, og det udmøntede sig også i scoring.
Det skete efter en times spil, hvor nyankomne Martin Andersen, hentet i FC Roskilde, viste sin målfarlighed og gjorde det til 1-1.
Mere blev det ikke til, og HIK er nu på en femteplads i tabellen.
HIK deltager i kvalifikationsspil til 2. division, i alt 16 kampe.
Inden sæsonstarten havde klubben ni point med, som blev høstet mod BK Frem, Fredensborg og Holbæk, der som
HIK også er indblandet i kvalifikationsspillet, der gælder om at undgå nedrykning, hvilket de fire nederste pladser kan udløse.
Forhåbentlig kommer HIK aldrig i nærheden af dumpepladserne, og en forstærket trup giver da også god grund til optimisme.
Foruden den stærke tilbagevendte keeper Esben Madsen, som fik ophævet sin kontrakt hos Fremad Amager, og lørdagens målscorer Martin Andersen, er HIK forstærket ved Jonathan Nielsen (hentet i FC Helsingør) og Jonas Hebo og Kristoffer Wichmann, begge hentet i Hvidovre IF.
HIK gæster i næste opgør Middelfart spiller hjemme den 1. april, hvor FC Sydvest kommer på besøg.

Publiceret 20 March 2017 17:30

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV