Jægersborg drillede topholdet

Hillerøds oprykningsfest blev ødelagt af JB, men fodboldkampen og -festen blev skæmmet mod slutningen med et hav af udvisninger og udviklede sig øjensynligt mere til en vandkamp end en fodboldkamp

Af
Af Ole Tradsborg

Med uafgjort mod rækkens absolutte tophold, ødelagde JB en - næsten med statsgaranti - oprykning til divisionerne. Men der var også kamp uden for lægterne, og det tændte begge lejre af.

På bulletinerne fra såvel Hillerød Posten som fra Jægersborg Boldklubs officielle kampreferat kan anes en særdeles livlig kamp, hvor de færreste formentlig havde forventet point til bundholdet fra Jægersborg.

Og det lignede da heller ikke point mod rækkens suveræne tophold, som kom foran 2-0 inden den halve time.

Men JB viste høj moral og fik reduceret inden pausen ved Simon Sinkjær. Og lige efter pausen blev godt bedre, da holdets topscorer Matin Al-Atlassi gjorde det til 2-2, da han kvikt opsnappede en ripost og smuttede mellem forsvarsspiller og Hillerødkeeper og udlignede.

Jægersborg var tæt på sejren, men måtte i stedet 'nøjes' med at indkassere såvel gule som et rødt kort. Alligevel var de tre point inden for rækkevidde i en kamp, der også kunne have fået Hillerød som vinder.

Sejren må dog give JB-mandskabet et boost, som de så længe har sukket efter. Og følgelig også en god revanche for det forsmædelige nederlag på 0-5, man åbnede foråret med mod netop Hillerød.
JB er nu ubesejret i tre kampe, hvis pokalkamp tælles med.

Forhåbentlig bliver energien fra spillere og træner nu kanaliseret over til spillet på banen, i stedet for de scener, der udspillede sig i Hillerød, hvor JB-træneren angiveligt kastede vand efter en bolddreng, og hvor Hillerød-tilskuere kvitterede med ditto vandkast mod træneren.

Publiceret 30 May 2017 15:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Villabyerne
SENESTE TV