Skovshoved nyt tophold efter storsejr

SIF-sejr og nederlag til AB Tårnby betød ny spænding i DS-rækken, hvor GVI også hænger på i toppen efter pligtsejr. GVI og Skovshoved mødes til oprykkerduel lørdag

Af
Af Ole Tradsborg

Danmarksseriens kreds 2 har i foråret været et åbent opgør i toppen blandt fire hold, hvor særligt Skovshoved har gjort sig positivt bemærket.

Lørdag blev B1908 sendt retur til Amager fra Krøyersvej med et nederlag på 0-4 i bagagen. Og storsejren betød, efter AB Tårnby overraskende tabte til Fremad Valby fredag aften, at skovserne nu indtager duksepladsen i rækken med 48 point. Det er to point mere end AB Tårnby på andenpladsen.

Tredjepladsen indtages af Ledøje-Smørum, mens GVI holder fast i fjerdepladsen.

Det gjorde de med en sejr på 4-1 ude over Karlslunde. Hjemmeholdet chokerede ellers GVI ved at komme foran efter få
minutter, men GVI fik gradvis rystet chokket af sig, og på mål af Nick Christensen (2), Patrick Ehlers og til sidst Frederik Frick blev det en mindre, men ikke mindre tiltrængt 'målfest' for GVI.

GVI og Skovshoved mødes lørdag i et sandt oprykkerbrag. Kampen sættes i gang kl. 13. Sejr til GVI åbner helt op i toppen, mens en SIF-sejr giver håb til drømmene om oprykning til 2. division for de kongeblå fra Krøyersvej.

Publiceret 30 May 2017 13:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag Villabyerne
SENESTE TV