Pokalregn over Copenhagen Cheerleaders

Copenhagen Cheerleaders kan se tilbage på en sæson, hvor klubben har taget pokaler hjem ved samtlige konkurrencer

For nylig deltog Copenhagen Cheerleaders i sæsonens sidste mesterskabskonkurrence, som blev afholdt i Gladsaxe Idrætshaller af Dansk Amerikansk Fodboldforening i samarbejde med Foxy Cheerleaders. Hallen var fyldt på både tilskuerpladser og på gulvet. Over 500 udøvere fra hele landet stillede op i årets Sommer Cup. Copenhagen Cheerleaders var repræsenterede i tre medalje-givende kategorier, og samtlige hold trak pokaler hjem til klubben.

Børnehold overraskede

Juniorholdene deltog i både Elite All Girl og B kategorien. Her blev flere måneders hård træning i Skovgårdsskolens hal belønnet med guld til pigerne fra CC Passion i Elite All girl kategorien. CC Inspire, som er klubbens Junior B-hold, vandt sølv. Årets overraskelse var børneholdet CC Desire, som også kunne bryste sig med en sølvpokal til klubbens samling. Pigerne er mellem 7 og 11 år, og de indledte alle sæsonen som nybegyndere og sluttede med et brag. Det er første gang nogensinde, det er lykkes Copenhagen Cheerleaders at have et vindende børnehold i Pee Wee kategorien.

CC’s børnehold overraskede til mesterskabskonkurrencen ved at vinde en sølvmedalje. Foto: Sabrina Reuther

CC’s børnehold overraskede til mesterskabskonkurrencen ved at vinde en sølvmedalje. Foto: Sabrina Reuther

Ni medaljer

Klubbens formand Lea Dinitzen overværede samtlige hold til årets Sommer Cup.
”Jeg er taknemmelig og ikke mindst stolt over at se, hvad klubben har opnået i løbet af året. Vi har ikke kunnet gøre det uden hjælp fra vores forældregruppe,” siger hun i en pressemeddelelse.
I alt ni medaljer har klubben høstet i løbet af sæsonen 2016-17. Nu venter en velfortjent sommerferie for de fleste udøvere, mens klubbens seniorhold CC Illusion senere på måneden drager til Prag for at deltage i den prestigefyldte konkurrence European Cheerleading Championships.srj

Sæsonens sejre
DM 2017:
CC Illusion, senior A: Guld
CC Vision, senior B: Sølv
CC Inspire, junior B: Bronze
Summercup:
CC Passion, Elite All Girl, junior A: Guld
CC Inspire, junior B: Sølv
CC Desire, pee wee A: Sølv
Julecup:
CC Illusion, senior A: Guld
European Open 2016 Paris Disneyland:
CC Passion, Elite All Girl, junior A: Guld
CC Inspire, junior B: Sølv

Publiceret 19 June 2017 11:30

SENESTE TV