Fodbold:

GVI sluttede af med maner

Sejr på 3-1 gav træner David Rasmussen den helt rigtige afskedsgave. Med sejren sluttede GVI på tredjepladsen

Af
Ole Tradsborg

Der var dømt forårsafslutning i Nymosen, hvor der var mere end almindeligt fyldt godt op af spillere i fodboldtøj. Årsagen skulle findes i, at indtil flere hold i seniorrækkerne havde sidste spilledag, og derfor var stemningen udenfor grønsværen mere festlig end sædvanlig.
Inde på banen var der dog ikke meget fest over GVI i første halvleg. Men det blev der efter pausen.
Frem til et kvarter før tid stod det 1-1, men med små 10 minutter tilbage scorede Nick Christensen et af karrierens letteste mål. Det skete, da han uselvisk blev serviceret af Zia Wahidi og blot skulle afslutte afleveringen med en solid inderside tæt foran mål.
Frem til føringsmålet havde GVI ellers haft mere end svært ved at kontrollere bolden i den voldsomme medvind i anden halvleg, Målet til 2-1 gav dog blod på tanden, og kort før udløb af den ordinære spilletid, kunne GVI i almindelighed og Morten Lund i særdeleshed sætte et flot punktum for sæsonen.
Og sæsonens sidste scoring kan nok blive en, der længe vil blive snakket om i Vangede og omegn, for dagens anfører, der samtidig spillede sin sidste kamp for klubben, stemplede ud med en scoring, der var et sandt drømmehug.
Lige som John 'Faxe' Jensens scoring mod Tyskland i EM-finalen i 1992, blev bolden lørdag ramt lige i røven.Farvel til en fantastisk træner

Farvel til træneren

Stemningen efter scoringen og frem til sidste slutfløjt blev mere og mere opløftet, og da sidste fløjt lød, blev David Rasmussen oversprøjtet med vand og øl fra en kæmpe magnum-flaske.
Han var derfor ikke specielt indbydende at give hånden efter kampen, men det blev alligevel til en god farvelsnak med træneren, der har stået i spidsen for førsteholdet i 2½ år.
“Holdet har rykket sig meget gennem tiden, og jeg synes truppen ser meget lovende og spændende ud,” indledte træneren, der selv havde sat nøgleordene fokus, flid, tilstedeværelse og talent på den nuværende trup.
David Rasmussen går nu på en selvvalgt trænerpause, for som han selv udtrykker det, kræver det en del timer at være DS-træner.
“Jeg tror, GVI vil være kandidat til oprykning inden for et år eller to. Men det gælder jo ikke bare om at rykke op, i lige så høj grad er kunsten at kunne blive oppe i 2. division. Og der hører GVI så afgjort til,” siger David Rasmussen.
Han glæder sig nu til at følge holdet på afstand og er helt tryg ved den kommende trænerduo i skikkelse af Søren Fjorting og Morten Juul Hansen til at videreføre GVI's fodboldplaner.

Morten Lund efter sin scoring på vej ud mod publikums hyldest. Foto: Ole Tradsborg

Morten Lund efter sin scoring på vej ud mod publikums hyldest. Foto: Ole Tradsborg

"Morten Lund og David Rasmussen fik særlig fokus efter kampen var færdigspillet. Foto: Ole Tradsborg

Publiceret 19 June 2017 19:00

SENESTE TV