Fodbold:

Uafgjort rakte for HIK

HIK behøvede blot et point i sidste hjemmekamp for at sikre en ny divisions-sæson. Missionen lykkedes

Af
Ole Tradsborg

Det var pludselig blevet en smule spændende i bunden af 2. division. HIK kunne teoretisk rykke ned, hvis de selv tabte og Holbæk vandt stort.
Ingen af delene skete, da HIK spillede 2-2 hjemme, og dermed kunne de være bedøvende ligeglade med, hvordan Holbæk klarede sig i opgøret mod Vejgaard.
HIK måtte sluttelig nøjes med et point, men det point var alt rigeligt for holdet, der i perioder spillede god fodbold mod allerede nedrykkede Svendborg.
Efter bare få minutters spil gjorde Carl Lange det til 1-0, og lige før pausen blev det 1-1 på et klodset straffe.
Anden halvleg startede godt for HIK, der kom blæsende mod gæsternes mål. Og det gav pote til 2-1 efter en fornem omstilling, hvor til sidst Jonathan 'Lålå' Nielsen blev målscorer.
Han fintede i den grad forsvar og målmand, som til sidst blev passeret meget cool. Herefter stod der HIK på det meste, men gradvist åd gæsterne sig tilbage i opgøret, og det gav dem store tilbud. Bl.a. et drøn på undersiden af overliggeren, men bolden blev ikke dømt over stregen i situationen.
Det gjorde den til gengæld 20 minutter senere, hvor et alt for passivt HIK-forsvar bakkede for meget.
Esben Madsen blev lettere solgt af sit forsvar, og det var synd, for fem minutter forinden havde han leveret en mirakelredning.
Sluttelig blev det en pointdeling, som HIK'erne kunne være fuldt ud tilfredse med, og var det alligevel endt med nederlag, kunne HIK såmænd have levet med det, for efter opgøret indløb resultatet om nederlag til Holbæk, som dermed er at finde i Danmarksserien næste år, hvor de kan se frem til opgør mod bl.a. FC Odsherred.

Publiceret 19 June 2017 17:30

SENESTE TV