Sejlsport:

Skovshoved klar til flere stævner

Vellykket Europa Cup-stævne i kajakpolo har givet roklubben blod på tanden

Både det nye stadionanlæg på havnen og organisationen fik mange roser fra deltagerne, internationale officials og publikum efter weekendens Europa Cup-stævne i kajakpolo, der blev arrangeret af Skovshoved Roklub.
“Vores internationale kajakpolospillere og publikum var begejstrede for vores nye stadionanlæg, og vi var glade for at kunne prøve det af til et stort internationalt stævne. Vi har kun modtaget positive tilbagemeldinger for vores afvikling og faciliteter,” udtaler formand Peter Nielsen i en pressemeddelelse fra Skovshoved Roklub.
Faktisk har de positive tilbagemeldinger kun givet Skovshoved Roklub endnu mere mod på at arrangere internationale stævner fra allerøverste hylde inden for kajakpolo.
“Helt overordnet gik det så godt, at vi også tror på, at vi kan løfte opgaven med at få et Champions Leauge-stævne eller EM til Danmark og Skovshoved om nogle år. Vi har efterhånden fået god rutine med at afvikle store stævner. Gennem 10 år har vi arrangeret vores eget klubstævne, Skovshoved Canoepolo Open,” siger Peter Nielsen.

Tog sølv og bronze

Sportsligt var de danske kajakpololandshold også med til at promovere sporten på bedste vis. I konkurrence med den europæiske elite blev det til sølv for det danske herrelandshold efter stormagten Tyskland og til bronze for det danske B-landshold.jesl

Publiceret 19 June 2017 16:00

SENESTE TV