Lokomotivet gjorde rent bord

Kajakpolo-roerne fra Skovshoved vandt alle fem kampe til DM

Anden runde af danmarksturneringen i kajakpolo blev 17. juni afholdt på Amager Strandpark.
Lokomotiv Skovshoved var ikke kommet så godt ud af den første runde tidligere på sæsonen og var derfor nødsaget til at finde deres bedste spil frem, hvis målsætningen om guld senere på året skal indfries og fans og sponsorer ikke skal skuffes, skriver kajakpoloklubben i en pressemeddelelse. Alle mand viste dog deres berettigelse på holdet, og Lokomotivet vandt alle fem kampe.
Ligesom der tidligere i år var blevet trukket spillere op fra Skovshoved Roklubs talentprogram, Skovshoved Dynamite, var der kommet nye kræfter på holdkortet.
Andreas Lund Christiansen fik sin debut for førsteholdet. Han fik spillet sig ind som en fast del af sideforsvaret, hvor hans fysik gjorde, at selv de rutinerede modstandere måtte se sig sat af den kun 19-årige mand. Også i angrebet fik han brilleret og satte vigtigt mål.

Nøglekamp mod jyder

Af de fem kampe var den sidste mod sidste årssølvvindere fra Silkeborg Kajakklub nøglekampen. Det var i den, at vigtige point skulle tages.
I kampen mod Silkeborg troede jyderne, at de kunne vinde over Lokomotivet ved at gå mand-mand fra start. Lokomotivet fik dog hurtigt sat sig på kampen med et kontramål fra Jacob Steglich-Andersen. Stillingen var 1-0.
Føringen holdt dog ikke længe, og Silkeborg scorede til 1-1. Dette blev dog besvaret med to hurtige mål direkte fra Hans Tofts baggård. Ét fra Hasse Holm Thomsen og ét fra Jonas Arnkjær.
Det stod 3-1 og gjorde det også ved pausen. Silkeborg kom først til fadet i anden halvleg og udlignede til 3-3. Et straffekast til Lokomotivets fordel gjorde dog, at den stod 4-3, da slutfløjtet lød.
Til næste DT er der tre skæbnekampe. Der skal vindes mod Neptun, Odense og Silkeborg igen, for at Lokomotivet er helt sikre på en førsteplads før finalestævnet i august.
srj

Publiceret 27 June 2017 19:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV