Skovshoveds ligahold på podiet i Brejning

I anden afdeling af Sejlsportsligaen sikrede Skovshoved-holdet sig en tredjeplads

 I 2015 vandt Skovshoved Sejlklub sejlsportssuperligaen med et overbevisende pointforspring ned til forfølgerne fra Hellerup og Aarhus. Besætningen fra mesterskabsåret er stort set samlet igen, og det ser ud til at være en succes.

I forrige weekend blev anden afdeling af Sejlsportsligaen sejlet i Vejle Fjord, og her var Skovshoved-holdet med helt fremme og sikrede sig en tredjeplads i stævnet og dermed også en foreløbig tredjeplads i ligaen.

Sejlsportsligaen er sejlsportens superliga, hvor 18 klubber kæmper om at være landets bedste sejlklub. Der bliver sejlet hen over sæsonen ved fire events, som slutter med et hjemmebanestævne i Skovshoved til september.

Vinder af stævnet i Brejning blev holdet fra Furesøen. Selvom de stillede med et meget ungt hold, der kun lige er rykket op fra anden division, viste de sig suveræne.

Kampen om de andre podiepladser blev til gengæld en dyst imellem Skovshoved og de forsvarende mestre fra Frederikshavn. Længe så det ud til, at Skovshoveds hold ville trække det længste strå, men under sidste sejlads blev andenpladsen foræret til Frederikshavn.

Skovshoveds besætning i Brejning bestod af 43-årige Skovshoved-skipper Lars Nordbjærg, den tidligere OL-bronzevinder Peter Lang sammen med Jakob Groth og det unge 18-årige talent Philip Lyngbek.
al

Skovshoveds besætning opnåede en tredjeplads i forrige weekends sejlads i Brejning.

Skovshoveds besætning opnåede en tredjeplads i forrige weekends sejlads i Brejning.

Publiceret 27 June 2017 16:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV