60.000 hestekræfter til show i Tuborg Havn

Lørdag 1. juli holdes ’Powerboat Show’ med gratis adgang

Lørdag 1. juli afholdes det årligt tilbagevendende Copenhagen Poker Run, hvor nogle af Europas hurtigste powerboats og powerboat-interesserede fra hele Norden samles.

I år forventes mere end 60 potente både at deltage, hvor deltagerne benytter deres racerbåde - såkaldte powerboats - til at indsamle spillekort på forskellige lokationer i Øresund. Båden, der trækker de bedste spillekort, vinder.

Bådene sejler ud fra Islands Brygge om morgenen og kommer blandt andet forbi Malmø, Flakfortet og Rungsted, inden de sejler ind til det store Powerboat Show i Tuborg Havn til den brølende lyd af 60.000 hestekræfter.

Under hele løbet følges bådene af danske og svenske søredningsbåde, politi og helikoptere.

Racerbiler og helikoptere

Powerboat Show er et stort arrangement, som afholdes ved Kongelig Dansk Yachtklub i Tuborg Havn i Hellerup. Her kan publikum se nærmere på de mange racerbåde, se på udstillede sports- og racerbiler samt komme helt tæt på helikoptere.
Der vil også være konkurrencer med flotte præmier og en stor speedtest, hvor bådene kæmper om titlen som den hurtigste powerboat.

Arrangementet er åben for offentligheden, og der er gratis adgang for alle.

Publikum opfordres til at parkere ved Waterfront Shopping eller tage cyklen, da parkering i Tuborg Havnepark ikke vil være mulig.

Der vil være toiletfaciliteter samt mulighed for at købe mad- og drikkevarer i opstillede salgsvogne.
jesl

Løbet slutter i Tuborg Havn, hvor der kl. 9-15 vil være Powerboat Show med gratis adgang for alle. Pressefoto

Løbet slutter i Tuborg Havn, hvor der kl. 9-15 vil være Powerboat Show med gratis adgang for alle. Pressefoto

Publiceret 28 June 2017 07:15

SENESTE TV