15 spillere fra Gentofte Volley udtaget til ungdomslandshold

Det vrimler med Gentofte-spillere i de nye bruttotruppe til de yngste landshold

Ved udtagelsesaktiviteterne i begyndelsen af sommerferien gjorde Gentoftes unge det så godt, at der i hver af de fire bruttotruppe er mindst tre spillere.

”Det er det bedste bevis på, at vores ungdoms- og talentarbejde er i topklasse – både på pige- og drengesiden. Vi er flot repræsenteret over alle de 5-6 årgange, som U17- og U19-landsholdene omfatter. Jeg kan kun være fortrøstningsfuld, når det gælder tilgang i de kommende år til vores to førstehold,” siger Gentofte-formand Ulrik Hesse.

På pigesiden er syv spillere fra Gentofte Volley udtaget. Her er der tale om Laura Risbæk Thomsen, Sarah Helmer Jensen, Sofia Bisgaard og Rosa Fenger til DU17-landsholdet. Mens Sara Moss Hesse, Louise Thorlund Hansen og Isabella Nielsen er udtaget til DU19-landsholdet.

Drengene i Gentofte Volley er repræsenteret af otte spillere. Hvor Bertram Rygaard-Rasmussen, Alfred Pontoppidan og Malthe Karhula Lauridsen er udtaget HU17-landsholdet, vil man opleve Mads Kyed Jensen, August Jelert, Tobias Kjær, Ulrik Dahl og Marius Risbæk Thomsen på HU19-landsholdet.

Publiceret 10 July 2017 10:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV