Volleylandsholdet blev nummer fire til EM

Det blev til nederlag for de danske volley-drenge i finalestævnet

Det danske landshold i volleyball, hvoraf en betragtelig del er Gentofte-spillere, endte på fjerdepladsen i Europa-ligaen.
Finalestævnet blev afholdt i Gentoftehallen, hvor det altså endte med et nederlag til de danske drenge.

Efter stor succes for danskerne i den indledende pulje tabte de til Makedonien og Sverige ved finalestævnet og endte dermed lige uden for medaljerækken.

”Jeg er meget skuffet. Vi kunne have vundet det hele. Vi har spillet på meget højt niveau i stort set alle landskampe i år. Det er usædvanligt, at vi havde forventninger om at kunne vinde det hele. Men vi er faktisk nu så gode, at vi bør kunne vinde mod selv traditionelt stærke nationer”, sagde landstræner Mikael Trolle ifølge en pressemeddelelse efter kampen.

Kollektiv kollaps

Gentofte Volley var overvældende repræsenteret i startopstillingen i begge kampe. Således var Peter Trolle, Aske Mørkeberg, Simon Gade, Frederik Mikelsons og Philip Özari med fra start mod Makedonien. På bænken ventede Anders Hartmann, Sebastian Mikelsons og Mads Kyed på at få chancen for at komme ind. Mod Sverige var billedet det samme – bortset fra, at Simon Gade var småskadet og startede ude.

Danmark var så tæt på som muligt for at slå Makedonien. Foran 2-0 i sæt kollapsede Danmark kollektivt. Makedonerne hev en 3-2 sejr i land. I den efterfølgende kamp mod Sverige satte skuffelsen sit præg på den danske indsats. Svenskerne benyttede sig af muligheden og vandt bronzekampen med 3-1.
srj

Publiceret 10 July 2017 08:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV