GVI er forstærket til den nye sæson

Cheftræner Søren Fjorting glæder sig til en ny sæson, hvor GVI gerne skal blande sig i toppen

Af
Ole Tradsborg

Det er Søren Fjortings 'anden periode' som cheftræner i klubben, og med et indgående kendskab til såvel klub som spillermateriale, er han om nogen manden med overblikket.
På tærsklen til sæsonstarten lørdag giver han her sit bud på, hvordan sæsonen vil forløbe og sit bud på, hvor GVI skal befinde sig.
“Vi har endnu en gang formået at få samlet en rigtig god trup, hvor flere gode spillere er kommet ind, flere end dem, der har forladt os. Vi har sagt farvel til Morten Lund og Zia Wahidi, mens vi siger goddag til Rune Friis og Morten 'Molle' Rasmussen, begge med erfaringer fra de øverste rækker i Danmark. De har ikke kunnet få fodbolden til at hænge sammen med deres civile karrierer,” siger Søren Fjorting, der med disse tilgange får god tilgang i begge ender af banen.
Morten 'Molle' Rasmussen, der sidst har tørnet ud for Fremad Amager, men også har været i Brøndby-blusen, bliver formentlig det solide forsvarspunkt, mens Rune Friis kan bruges på flere offensive pladser.
Søren Fjorting betragter begge spillere som et par solide scoop. Men det er ikke gjort med det, for cheftræneren kan ydermere glæde sig over, at eks-B93'eren Anton Krebs nu endelig kan trække i GVI-blusen, efter han var låst sidste sæson.
Derudover glæder træneren sig over signingen af Frederik Jensen, der fik sin ungdoms-opdragelse i GVI, men senest har været i Lyngby, og som også er med til at forstærke en i forvejen god trup.

Topplacering er målet

Umiddelbart ser alting rosenrødt for Fjorting og co., og cheftræneren er da heller ikke bleg for at sige, at GVI skal blande sig i toppen af rækken.
Han glæder sig samtidig over at have undgået en række gode DS-hold i form af Ledøje-Smørum, Herlev, Holbæk og Slagelse, der er kommet i en anden DS-række, men han er samtidig godt klar over, at der altid vil vente solid modstand til GVI fra de øvrige hold i rækken.
“Jeg tror, vi skal kæmpe hårdest mod hold som B1908, AB Tårnby og Roskilde KFUM, lige som oprykkerne fra Birkerød måske også kan vise sig stærke”, siger han med reference til, at oprykkere ikke sjældent har en komet-agtig start på Danmarksserien, bl.a. som Skovshoved sidste år, hvor de som bekendt gik hele vejen.
GVI begynder den nye sæson lørdag ude mod Avedøre, et hold, man notorisk har haft det svært imod, og hvor tre gode point at starte en ny sæson på vil lune gevaldigt.
“Vi skal selvfølgelig have flere sejre i år, end vi fik sidste år”, slutter Søren Fjorting, der dog har måttet notere sig netop tre gange uafgjort i testkampene mod B1908 (1-1), Ledøje-Smørum (3-3) og Fredensborg (1-1).
GVI spiller efter første turneringskamp igen allerede tirsdag den 8. august, hvor den står på pokalkamp (ude mod Ledøje-Smørum).
Første hjemmekamp er lørdag den 12. august, hvor Vanløse møder i Nymosen.

Publiceret 01 August 2017 13:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV