Skovshoved spejder mod mere guld

Efter guldtriumfen sidste sæson ser SIF frem mod en ny sæson, hvor slutmålet er mere guld

Af
Ole Tradsborg

Efter 48 års guldtørke lykkedes det endelig klubben fra Krøyersvej at vinde det danske mesterskab i holdturneringen, og der er ingen tvivl om, at mere guld er drømmen at dømme efter bulletinerne fra klubben.
Kort før sommerferien lykkedes det at få de sidste brikker på plads i Skovshoved Badmintons ligatrup til den kommende sæson.
Således fortsætter alle spillere fra sidste sæsons guldhold på nær Christian Lind Thomsen. Dermed siger klubben farvel til den karismatiske 'Tiger', der i flere sæsoner var en regulær joker på Henrik 'PK' Rohde mandskab, og som især huskes for en vanvittig finalekamp i forrige års Guldkamp.

Flere strenge at spille på

Foruden stammen fra sidste år er der tilgang af Mette Poulsen, Sara Thygesen og Aske Høgsted Lauritsen. Tilgangen glæder Henrik 'PK' Rohde, som uddyber således om sine nye spillere:
“Vi har sammensat en meget stærk trup, og der er ingen tvivl om, at vi har både ambitioner og forventninger om at spille med om guldet igen i år. I forhold til truppen sidste år har vi specielt på damesiden fået flere strenge at spille på, og samlet set er det vores vurdering, at vi står endnu stærkere i den kommende sæson,” siger cheftræner Henrik PK Rohde.

Også tilgang uden for banen

Ude på sidelinjen er der også tilgang at notere sig.
På trænersiden fortsætter Henrik 'PK' Rohde som cheftræner og Lian Ying Zhang som tekniktræner. Derudover er Rasmus Quist Pedersen nyansat som træner, hvor han blandt andet vil arbejde med at forbedre overgangen fra ungdomspiller til seniorspiller.
Og måske med tiden vil det være muligt for klubben at forsyne førsteholdet med spillere fra egne rækker. For de lokale talenter ligger godt til i rækkerne under Ligaholdet.
Således spiller klubbens andethold i 1. division, tredjeholdet i 3. division, og fjerdeholdet er nyoprykket til danmarksserien i den kommende sæson.
“Med en stærk ligatrup, et dygtigt trænerteam og et godt økonomisk fundament er ikke bare ligaholdet, men hele klubben klar til at ride videre på guldbølgen fra sidste sæson. Der er stor medlemsfremgang i ungdomsafdelingen, mange dygtige spillere og et stort aktivitetsniveau. Der er en stor gruppe af unge og ihærdige seniorspillere, som suppleret med ligaspillerne skaber et glimrende træningsmiljø,” siger Henrik Parkhøi, formand i Skovshoved Badminton.

Publiceret 01 August 2017 15:00

SENESTE TV