GVI lagde ud med uafgjort

Avedøre viste sig nok en gang som en svær modstander. Sæsonens første match endte 1-1

Af
Af Ole Tradsborg

GVI har mange gange haft problemer med Avedøre, og i weekenden viste de sig atter at være en mundfuld for Vangedes fodboldstolthed.
Trods massiv overvægt i spil og chancer til GVI i første halvleg, blev der ikke scoret i de første 45 minutter.
Efter pausen sad GVI stadig tungt på spillet, og et føringsmål lå i luften. Blandet andet, da nyankomne Rune Friis blev spillet helt fri i boksen, men desværre blev den store chance sparket langt over mål.
Kort efter gik det så galt i den anden ende. To hjørnespark i træk til Avedøre. Allerede på det første til forreste stolpe, så det utrygt ud for GVI-forsvaret, og i andet forsøg blev bolden headet i mål til en knap så fortjent Avedøre-føring.
Heldigvis fik de tilrejsende GVI-tilhængere senere i halvlegen noget at glæde sig over, for på en scoring af nytilkomne Morten 'Molle' Rasmussen blev det til ét point.
Han udlignede flot med hovedet efter et godt lagt hjørnespark fra Oliver Østgaard. Herefter pressede GVI på for sejrsmålet, men trods en masse gode ryk på kanterne, kom det sidste afgørende indlæg ikke, og GVI måtte nøjes med 1-1.
Første hjemmekamp i Nymosen er lørdag kl. 13, hvor modstanderen er Vanløse. Allerede tirsdag aften, kl. 18.30, skal GVI dog i kamp igen, når der er pokalkamp på menuen ude mod Ledøje-Smørum.

Publiceret 07 August 2017 20:00

SENESTE TV