Det var ’hjemmebaneholdet’ Oliver og Sebastian Venndt Kaszas, der vandt Tour-finalen i beachvolley.

Det var ’hjemmebaneholdet’ Oliver og Sebastian Venndt Kaszas, der vandt Tour-finalen i beachvolley.

Brødre bedst til beachvolley på Bellevue

Weekendens Tour-finale i beachvolley på Bellevue Strand blev vundet af de to brødre Oliver og Sebastian Venndt Kaszas fra Klampenborg Beachvolley Klub

Det var to lokale volleyspillere, der søndag på Bellevue Strand kunne knytte næverne og løfte pokalen efter den stærkt besatte Tour-finale i beachvolley. Og det var oven i købet to brødre.
Oliver og Sebastian Venndt Kaszas fra Klampenborg Beachvolley Klub var bedst af alle, da Tour-finalen samlede hele den danske elite samt stærke landshold fra England og Sverige. Der var mere end 80 deltagende hold, og de mange tilskuere fik masser af spændende kampe på et meget højt niveau.
Brødrene fra Klampenborg Beachvolley Klub vandt foran Kristoffer Abel og Daniel Thomsen fra Odense Beachvolley Klub, og Chris Gregory og Issa Batrane, det engelske landshold, blev nr. 3.
Bellevue Strand var den første strand i Danmark, der afholdt en Beachvolley-turnering i 1988. Så traditionerne og nostalgien omkring beachvolleyen gør, at Bellevue Strand har en særlig betydning i beachvolley-sporten.
Klampenborg Beachvolley Klub blev startet på Bellevue Strand i 1991.
jbl

Publiceret 08 August 2017 08:00