GVI i målfattig pointdeling

0-0 mod Vanløse i efterårets første hjemmekamp

Af
Ole Tradsborg

GVI skulle lørdag jagte tre point, da det gjaldt sæsonens første hjemmekamp. Men gæsterne fra Vanløse skulle vise sig at være en nød, der ikke kunne knækkes.
Opgøret var nemlig stort set fra start til slut en lige forestilling, og først midtvejs i anden halvleg opstod de helt store chancer.
Og det skal retfærdigvis siges, at der stod Vanløse på de fleste af dem. Således var GVI-keeper Mikkel Gram-Jensen hele to gange stort set prisgivet af sit forsvar, men begge gange viste han format. Først med en stor redning, og senere fik han presset Vanløse-angriberen til en dårlig afslutning, hvor der blev skudt lige forbi.
I begge situationer var GVI alvorligt på hælene.
GVI's modsvar stod der mest Oliver Østgaard på, uden det dog blev til de helt store chancer. Omvendt viste den snu og evigt arbejdsomme Nick Christensen pludselig, at han kun behøver lidt plads, før det bliver farligt. For det, der blot lignede en kvart chance, blev til en ganske habil en af slagsen, og Nicks stolpeskud i den situation fem minutter før tid, var det tætteste, GVI kom på point denne lørdag.
Dermed fortsatte GVI's målkvaler, og netop målscoringer har været et problem gennem flere sæsoner. Mål var der ellers rigeligt af, da GVI i midtugen mod Ledøje-Smørum spillede 3-3 i pokalturneringen, men måtte se sig slået på straffe til sidst.
Måske den marathon-dyst lørdag eftermiddag sad lidt i benene på Søren Fjortings mænd?
Under alle omstændigheder skal GVI op på hesten lørdag, hvor det gælder et opgør ude mod KFUM Roskilde.

Matin Husaini spillede en ganske god kamp på venstre back-pladsen, hvor han indimellem søgte med helt frem og et par gange var ved at komme frem til den helt store chance. Foto: Ole Tradsborg

Matin Husaini spillede en ganske god kamp på venstre back-pladsen, hvor han indimellem søgte med helt frem og et par gange var ved at komme frem til den helt store chance. Foto: Ole Tradsborg

Publiceret 14 August 2017 18:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV