Gentofte Volley med nye ansigter

Interessante tilgange skaber optimisme hos trænerduoen Janka/Borglund efter spillerfrafald

Af
Af Jesper Bjørn Larsen

Gentoftes volleyliga-hold er blevet fornyet henover sommeren.
Sidste sæsons pokalvindere og DM-sølvvindere mistede før sommerferien to af sine store profiler, Philip Özari og Casper Munk.
Det gav bange anelser i Gentofte Volley. De blev ikke mindre af, at landsholdscenteren Aske Mørkeberg kort efter meddelte, at han havde accepteret et tilbud fra Hvidovre.
Hvidovre har som vanligt været på hugst i Gentoftes skov af klassespillere og stortalenter. Udover Mørkeberg er liberoen Ibrahim Alievski at finde på Vestegnen i den kommende sæson.
Dog formentlig ikke på banen, men på trænerbænken som assisterende træner for cheftræner Martin Olsen, der – ikke overraskende – også har sine rødder i Gentofte Volley.
Dermed blev det til 11 sæsoner i træk på Gentoftes ligamandskab for den sympatiske libero. For at gøre målet fuldt meddelte den unge talentfulde hæver Lasse Nielsen lige før første træning efter sommerferien, at han har mistet motivationen og indtil videre har lagt volleyballskoene på hylden.
“Jeg er meget glad for, at vi hen over sommeren har sikret os meget værdifuld tilgang til holdet,” lyder det fra Gentofte-træneren Denis Janka.
”Jeg kan afsløre noget så usædvanligt som, at en spiller er kommet til Gentofte fra Hvidovre. Vi har nemlig indgået aftale med den 27-årige polske kantspiller Mateusz Dziwierik, som vi håber kan være med til at fylde tomrummet ud efter Philip Ôzari.”
Ellers er der to interessante comebacks på Gentoftes ligahold. Landsholdsspillerne Mads Møllgaard og Frederik Mikelsons er tilbage i Gentofte Volley Arena i Kildeskovshallen efter henholdsvis Bundesliga-ophold og studie-/barselsorlov.
“Det er fint at være tilbage i Gentofte. Det var en stor oplevelse at spille i Tyskland, og får jeg muligheden for at komme til en af de store udenlandske ligaer igen, gør jeg det,” beretter Mads Møllgaard.
Med tilbagekomsten af den 26-årige landsholdslibero Frederik Mikelsons er alle tre Mikelsons-brødre igen forenet i ligaholdstruppen i Gentofte. Storebror Sebastian starter sin 12. sæson i træk på holdet, mens 19-årige lillebror Rasmus kæmper for at få plads i startopstillingen.

Publiceret 21 August 2017 20:30

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV