Medaljehøst til Gentofte Tennis

GTK var på podiet i alle rækker. Sølv til Maria Jespersen og August Holmgren i single

De danske mesterskaber i udendørs tennis blev igen i år afholdt i Hareskov Værløse Tennisklub, hvor Gentofte Tennisklub var stærkt repræsenteret, hvilket resulterede i mange medaljer og flotte kampe.
Maria Jespersen og Christian Sigsgaard vand guld i mixdouble, og det samme gjorde Christian Sigsgaard og Benjamin Hannestad i herredouble.
Det blev til sølv for Maria Jespersen i damesingle, og August Holmgren vandt tre gange sølv; i herresingle, i mixdouble sammen med Caroline Fricke og i herredouble sammen med Philip Ørnø.
Christian Sigsgaard fik bronze i herresingle, og det samme gjorde Ida Krause og Patrick Kristensen i mixdouble. I damedouble vandt Ida Krause igen bronze sammen med Caroline Fricke, og duoen Cirkeline Lundberg og Divine Dasam Nweke hentede også en bronzemedalje hjem i damedouble.

Skuffet Jespersen

Trods den fine medaljehøst var skuffelsen til at tage og føle på efter damesinglefinalen, skriver klubben i en pressemeddelelse. Maria Jespersen spillede et brag af en kamp og havde Hannah Viller Møller fra HIK helt ude i tovene. Man kunne forvildes til at tro, at kampen var afgjort, da stillingen var 7-5, 5-3, 40-0 i Jespersens favør, men matchboldene blev afværget.
Ved 6-5 15-40 opstod chancen igen, men forpassede sig. Slutresultatet blev 5-7 7-6 (7-4) 6-3, og publikum blev forsikret om, at en tenniskamp ikke er afgjort, før sidste bold er spillet. srj

Fra venstre Philip Ørnø, August Holmgren, Benjamin Hannestad (KB) og Christian Sigsgaard.

Fra venstre Philip Ørnø, August Holmgren, Benjamin Hannestad (KB) og Christian Sigsgaard.

Publiceret 01 September 2017 09:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV