Volleytalent er en ombejlet herre

Gentofte Volleys 18-årige stortalent Mads Kyed Jensen er inviteret til træning i italienske Modena Volley, en af verdens førende klubber

Af
Af Jesper Bjørn Larsen

Mads Kyed Jensen fra Gentofte Volley har i flere år været et af landets største talenter, og han står allerede noteret for tre A-landskampe.
Nu har rygterne om Kyeds kvaliteter også nået en af verdens førende klubber. Modena Volley har nemlig inviteret ham på et prøveophold i Italien.
“Niveauet hernede er en del højere, end jeg nogensinde har prøvet at spille på, dog med undtagelse af vores Champions League-kamp med Gentofte mod Belgorod. Men selvom niveauet er meget højt, så kan jeg godt være med. Trænerteamet er godt, og jeg har allerede i den første uge lært en hel masse, som jeg kan tage med mig til Danmark,” beretter Mads Kyed Jensen fra Italien.

Bliver set an

Da den italienske storklub har en håndfuld spillere til det kommende EM i Polen, benytter klubben muligheden for at se nærmere på en række talentfulde spillere.
Derfor er det ikke et decideret prøvetræningsforløb, som Mads Kyed Jensen er igennem, men mere en form for udstillingsvindue og en smagsprøve på den professionelle tilværelse.
“Klubben ser mig an. Det er ikke aktuelt med et skifte lige nu og her, men måske om et par år, hvis de finder mig interessant nok. Samtidig har jeg også mulighed for at se, om tilværelsen som professionel volleyball-spiller på fuldtid er noget, som tiltaler mig,” tilføjer Mads Kyed Jensen.

Den tredje i rækken

Mads Kyed Jensen har haft hele sin opvækst i Gentofte Volley. Den 209 cm høje spiller har deltaget i Gentofte Kommunes talentudviklingsprojekt og været elev på idrætsskolen, som er en del af Bakkegårdsskolen.
Han er den tredje deltager i projektet fra Gentofte Volley, som kommer til en klub i en af Europas største ligaer.
Tidligere har Peter Trolle været i VfB Friedrichshafen og Mads Møllgaard i SVG Lüneburg, begge i den tyske Bundesliga.
Modena Volley betragtes som en af verdens førende klubber. Fire Champions League-trofæer og ikke færre end 12 italienske mesterskaber er det blevet til.

Publiceret 01 September 2017 08:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV