Ishockey:

Stars sejrede i lokalderbyet

Slaget om Strandvejen gav sejr til Stars, da den nye sæson blev åbnet med bravour

Af
Ole Tradsborg

Der er på forhånd - og med rette - store forhåbninger til de lokale ishockeystjerner i den nye sæson, hvor Gentofte Stars skal følge op på den fantastiske sæson sidste år, der kulminerede med sølvmedaljer.
Og hvilken start Stars fik, da det i sæsonåbneren mod lokalrivalerne fra Rungsted blev en sejr på 3-1.
Det startede ellers ikke godt fredag aften i Hørsholm, hvor værterne kom foran i en første periode, hvor Stars virkede kyset på Rungsted Kyst og spillet var usammenhængende.
Men goalgetter Luis Blak Olsen udlignede, da han pludselig var umarkeret foran mål.
Det bragte glæde for de medrejsende tilskuere fra Gentofte, som nok var i undertal i hallen, men alligevel hørbare i dele af kampen. Og det skulle blive endnu bedre i anden periode for gæsterne og de gæstende tilskuere.

Finsk liste-puck

For på en yderligere scoring af en af sidste års helt store Stars-profiler, Marko Virtala, blev det 1-2 på tavlen. Målet var en kulmination på et powerplay, som blev udnyttet til perfektion efter bare et halvt minut, og så var der vendt op og ned på opgøret, hvor værterne ellers var startet klart bedst.
På en solid defensiv, der nærmest var dirkefri, blev det ikke til den lidt ventede udligning. I stedet blev opgøret afgjort med en yderligere Stars-scoring. Scoringen, der blev opgørets sidste, faldt på straffeslag tre minutter før tid efter en situation, hvor Rungsted ellers var på pucken, men mistede den i et opspil. Her slap Marko Virtala alene afsted mod Kevin Lindskougs mål, men efter et slag over staven på finnen, blev der udløst straffe, som Virtala efterfølgende sikkert scorede på.
Dermed blev det en god sejr, grundlagt på en meget stram defensiv hos Stars, der tirsdag aften byder på ishockey i Gentofte, hvor Odense Bulldogs lægger vejen forbi.

Publiceret 11 September 2017 21:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV