Stjernerne blegnede i Sønderjylland

Tidlig føring blev hentet, og så tabte Stars i overtiden

Stars tog fredag turen til Vojens, hvor SønderjyskE var modstanderen. Turen var med Stars som tidligt tophold, og optimismen havde Stars i den grad også med i bagagen. Det sås, da først Ville Järvinen scorede til 1-0 for Stars.
Og det blev bedre endnu for Gentoftes stjerner, da Stars slog tilbage på et længerevarende pres fra hjemmeholdet. Luis Blak Olsen var kvik på en pludselig chance efter faceoff, og så klaskede han ellers pucken i mål ind bag Myllykoski til en tomåls-føring til gæsterne. Føringen holdt perioden ud.
I anden periode var det den tidligere Stars-spiller, Anders Førster, der bragte spændingen tilbage i opgøret. Han scorede til 1-2 straks i anden periode.
Forventningen hos hjemmepublikummet var givet, at SønderjyskE ville opnå fuld kontakt, men der skulle gå yderligere halvanden periode, for først i slutningen af tredje periode fik værterne udlignet.
Der kom ikke flere scoringer, og opgøret gik ud i overtid. I denne var begge hold nærgående, særligt hjemmeholdet, men Stars-keeper Teemu Sepänen viste klassen, og så blev opgøret afgjort i straffeslag. Her viste hjemmeholdet sig skarpest og fik derfor et enkelt bonuspoint på den konto.
Stars må – overtidsnederlaget til trods – glæde sig over en fantastisk start på turneringen, og allerede tirsdag aften kan de sætte yderligere point ind på kontoen.
Det sker, hvis de besejrer Frederikshavn White Hawks. Opgør i Gentofte Skøjtehal plejer desværre ikke at være en publikumssællert, uanset hvem der møder op, men som et led i at få lokket flere folk af huse, har klubben for nylig lavet en ny hjemmeside, www.gentoftestarselite.dk, hvor man bl.a. kan købe sæsonkort.

Publiceret 18 September 2017 19:00

SENESTE TV