Skovshoved scorede tre nye point

En fortsat topplacering er realiteten, da SIF efter pausen fik has på ’Hvepsene’ fra Brønshøj, som blev stukket tre gange

Skovshoved havde inden opgøret mod Brønshøj gået målløse fra banen i forrige opgør mod B93, og 0-0 er noget af en sjældenhed for det meget offensivt indstillede Skovshoved-mandskab.
Men netop 0-0 var stillingen ved halvtid i opgøret lørdag hjemme mod Brønshøj, der førte sig frem i de første 10 minutter, men ellers overlod underholdningen til et kulørt, medrejst publikum, der i den grad overmatchede de stille Skovshoved-fans.
Men nok en gang skruede de selvsikre skovsere op for charmen efter pausen, hvor fødderne talte i mere tydelig og effektfuld grad, end tilfældet var de første 45 minutter.
Der skulle dog lidt af en heldig scoring til at bryde dødvandet, da Kasper Juel-Berg et kvarter før tid fik sidste fod på bolden, eller omvendt, for det så mere ud som om den vildfarne kugle ramte Juel-Berg, der så blev noteret for sin scoring.
Fødderne talte videre
Og så kan det ellers nok være, at skovserne satte tryk på kedlerne. Det udmøntede sig fem minutter efter første scoring til en fordobling af scoren, da Simon Bræmer trodsede Brønshøj-fansenes tåbelige slagsang - rettet direkte mod ham – og stensikkert sendte kuglen i mål fra 11 meter-pletten.
Og så stod der mere eller mindre Skovshoved på det hele. Holdet skal roses for ikke at falde tilbage på banen – en klassisk fejl af mange hold.
Det vedvarende pres gav da også pote, da den i pausen indskiftede anfører Nicklas Bjerre Schmidt lidt heldigt fik snittet kuglen i mål tæt ved den ene opstander.
Dermed endte det nok en gang lykkeligt på Krøyersvej, hvor kun rækkens ubestridte tophold fra Hvidovre har formået at sejre.
Netop Hvidovre bliver fredag aftens modstander for Skovshoved i et indiskutabelt topbrag. Derfor var Hvidovretræner Per Frandsen følgelig også at finde på lægterne lørdag eftermiddag, og han har givet noteret sig et fortsat målsøgende og sultent skovser-hold, der bare ikke kan stoppe med at imponere.

Skovshoved-jubel efter kampens sidste scoring signeret af Nicklas Bjerre Schmidt. Foto: Ole Tradsborg

Skovshoved-jubel efter kampens sidste scoring signeret af Nicklas Bjerre Schmidt. Foto: Ole Tradsborg

Publiceret 25 September 2017 10:30

SENESTE TV