Ishockey:

Nye Stars-point på kontoen

Uafgjort og sejr blev udbyttet, da Stars i weekenden spillede to hjemmeopgør mod henholdsvis Herning Blue Fox og Aalborg Pirates

Af
Ole Tradsborg

Fredag aften stod der ishockey på programmet, men ikke mange havde noteret sig fri entré til kampen, som desværre ikke havde trukket flere end normalt på lægterne. Der var dog en god delegation fra Midtjylland, som på den vokale side lyste op i den lille hal.
De og hjemmeholdets fans blev ellers fint underholdt kampen igennem, for der var tale om to særdeles veloplagte hold, som begge gik til sagen fra start.
Den ordinære spilletid endte uden sejrsherre, qua scoren 2-2, og derfor blev der dikteret overtid. Her var gæsterne skarpest og scorede dermed et bonuspoint.

Søndags-sejr

Overtidsnederlaget tændte Stjernerne fra Gentofte til søndag at levere en ny god indsats. Og det førte til, at Piraterne fra Aalborg blev sendt bordede hjem.
1-0 blev det efter en drømmestart efter bare 47 sekunders spil. En tilfældig puck blev jagtet af Marko Virtala, der dog alt andet end tilfældigt jagtede den, og han serverede en super pasning til Joonas Riekkinen, der smadrede pucken i mål.
I anden periode fik gæsterne udlignet, men Stars var mere skarpe på dagen, og derfor blev det igen en hjemmeføring. Målet, som også faldt i anden periode, stod Nikolaj Zorko for. Målet blev opgørets sidste, trods stor intensitet i begge ender af banen i tredje periode.
Med sejren kravler Stars op på andenpladsen og kan herfra nyde udsigten frem til næste opgør, som først er den 10. oktober ude mod rivalerne fra Rødovre Mighty Bulls.
Næste hjemmekamp bliver 13. oktober, hvor et nyt slag om Strandvejen skal slås, når Rungsted Seier Capital lægger vejen forbi.

Publiceret 02 October 2017 15:30

SENESTE TV