Skovshoved Badminton topper Badmintonligaen

Torsdag var der nok en gang top-badminton i såvel Skovhoved som i Gentofte. Topholdet fra Skovshoved viste dog bedst format og storsejrede, mens GBK fik en lille lussing

Af
Ole Tradsborg

Skovshoveds guldvindere har fra sæsonens start sat sig sikkert på tronen, hvorfra udsigten er gylden. Og torsdag aften blev det endnu bedre, da klubben uden besvær vandt 5-1 over gæsterne fra Vendsyssel.
Holdsejren var hurtigt en realitet, og træner Henrik 'PK' Rohde var da også sejrssikker efter de første kampe:
”Vi vidste, at vi nok ville få det svært i damesinglen, mens vi stort set var sikre på at få fuldt hus i de øvrige kampe,” sagde han allerede midtvejs i holdkampen, hvilket skulle vise sig at holde stik.
'PK' mener i øvrigt, at hans trup er stærkere end længe set og er ikke bleg for at kalde alle tre double-konstellationer for 'outstanding'.
I Gentofte var der mere drama, og her havde hjemmeholdet ryggen mod muren. Bagud 0-3 efter de tre første kampe var det tid til at smide singlerne Mads Christophersen og Sofie Holmboe Dahl i aktion.
Kampene blev næsten synkront igangsat, og det lignede to comeback-point til GBK, men desværre kunne Mads Christophersen ikke helt holde trit med sin modstander. Han tabte i tre medrivende sæt, og derfor betød det samlet et nederlag 1-5 mod Højbjerg.
Næste gang begge klubber skal i aktion er den 7. november, hvor GBK skal en tur til Krøyersvej, hvor Skovshovedholdet givet glæder sig til at byde velkommen.

Publiceret 09 October 2017 19:30

SENESTE TV