B1903 styrker børneområdet

Thomas Brando er ansat som leder af de yngste spillere i klubben

B1903 meddeler i en pressemeddelelse, at fodboldklubben per 1. januar styrker den ledelsesmæssige struktur omkring U5-U11-miljøet.
Til rollen som leder for netop disse årgange har klubben ansat Thomas Brando, som er en velkendt skikkelse i miljøet omkring B1903.
Sportschef Mads Agner Veng er glad for ansættelsen:
“Vi har fået rigtig mange eksterne ansøgninger og i den forbindelse haft samtaler med flere forskellige kandidater over flere omgange. Jeg har været overvældet over interessen, men i sidste ende har det vist sig, at den perfekte kandidat fandtes internt. Vores ansøgningsproces har været meget grundig, og jeg er overbevist om, at vi med ansættelsen af Thomas Brando kommer til at løfte niveauet af vores arbejde op til et højere niveau,” siger sportschefen .
Thomas Brando bor til daglig i Gentofte, er gift og har to børn, som spiller i B1903. Om sin nye rolle udtaler han i pressemeddelelsen:
“Jeg glæder mig ekstremt meget til at komme i gang og være med til at gøre B1903's mikro- og børnemiljø endnu bedre i samarbejde med de mange dygtige og engagerede trænere.”
I den daglige ledelse vil Thomas Brando, som bliver deltidsansat, referere direkte til B1903's sportschef Mads Agner Veng og fratræder til nytår sine nuværende trænerroller på U10-1 og U15-2.jbe

Publiceret 23 October 2017 17:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV