Kæmpedrama da Skovshoved tabte andenpladsen

Efter et overtidsdrama af dimensioner endte Skovshoved som dobbelte tabere

Af
Ole Tradsborg

Der var på forhånd lagt op til et topopgør mellem rækkens nr. 2 og 3, og ingen af de fremmødte kunne efterfølgende klage over underholdningen. Særligt til sidst i opgøret skete der meget.
Indledningen til slutdramaet var, at gæsterne havde bragt sig foran i første halvleg, hvorefter SIF via et Næstved-selvmål udlignede scoren i anden halvleg, og senere kom på sejrskurs via Nicolai Vallys' scoring til 2-1.
Vanen tro var Skovshoved offensive, og de jagtede målet, der kunne lukke kampen. Men det gjorde gæsterne også, og de kom tilbage i kampen via straffe dømt for hands.

Et dobbeltdrama

Fem minutter før tid blev sparket dikteret, og også sparket, men i første omgang reddet, hvorefter en ny afslutning af gæsterne blev reddet med armen af anfører Nicklas Bjerre Schmidt, som havde taget opstilling inde på stregen.
Det gav følgelig dønninger, som afstedkom længere tids diskussion, inden straffet kunne tages på ny. Og her blev scoringen en realitet, så scoren lød 2-2.
Men kampen var langt fra slut endnu, for begge hold jagtede sejren på den dyngvåde bane. Publikum belavede sig dog på en pointdeling, da man nu var ude i mere end fem minutters overtid.
Men på en højt slået aflevering tog gæsternes Patrick Hansen chancen langt ude fra, og hans skud kilede sig ind i mål i det 7. minuts overtid til 2-3, kampens slutresultat.
Det var en bitter pille at sluge for Skovshoved, som på lørdag må på pointjagt mod B93 i et nyt hjemmebaneopgør.

Publiceret 23 October 2017 12:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV