Skidt uge for Gentofte Stars

Torsdag tabte Stars hjemme til Hvidovre, og holdet fik kun ét point søndag i Herlev

Af
Af Ole Tradsborg

På papiret var det en overkommelig modstander, der torsdag aften gæstede Gentofte Skøjtehal. Modstanderen, oprykker- og bundholdet fra Hvidovre Fighters, var ikke noteret for nogle sejre i Metalligaen inden mødet med Stars.

Og selvom de lokale stjerner normalt ikke strør om sig med mål, var favoritværdigheden i den grad på Stars denne aften.

Det var dog noget af en 'deadlock' længe, inden Stars endelig kom foran i anden periode. Faktisk var halvdelen af kampen - temmelig uhørt - spillet, inden første scoring blev noteret.
Det var publikumsyndlingen Luis Blak Olsen, der scorede periodens eneste mål. Men med til historien skal retfærdigvis refereres, at gæsternes keeper Niklas Lundström stod en fantastisk kamp. Han holdt målet rent trods noget, der mindede om mere eller mindre konstant powerplay fra Stars' side.

Målene lod derfor vente på sig til en vanvittig tredje periode. Her udlignede gæsterne, inden Marko Virtala igen sendte hjemmeholdet på den forventede sejrskurs. Gæsterne var omvendt skarpe, når chancen bød sig, og de levede i den grad op til deres 'efternavn'.
Holdet fightede sig viljestærkt tilbage i opgøret, som de lettere mirakuløst fik vendt til sejr på to scoringer på små fire minutter. Stars forsøgte at slå tilbage, men trods flere behjertede forsøg var det ikke en Stjerne-aften.

Ny nedtur mod Herlev

Med Hvidovres sejr var Herlev Eagles henvist til sidstepladsen i ligaen, og de tog søndag imod et Stars-hold, der var lettere ramt på selvtilliden.

Der skulle måske derfor en udvisningstung første periode til, inden stjernerne funklede skarpt i opgøret, og på to scoringer i anden periode kom Stars komfortabelt i front. Og lignede vindere.
Men på en scoring i starten af tredje periode, kom hjemmeholdet i gang, og mod slutningen af perioden blev værterne hjulpet af en ny Stars-udvisning, så de kunne score til 2-2.

Kampen gik herefter i overtid, og her lykkedes det såmænd Herlev at vinde, så de lukkede og slukkede dermed en sort uge, hvor Stars måtte gå sejrsløse mod rækkens to bundhold.

Tirsdag aften kan Stars søge revanche, når Esbjerg Energy møder i Gentofte Skøjtehal. Der er faceoff kl. 19.

En af Hvidovres defensive spillere tager en for holdet. Foto: Ole Tradsborg

En af Hvidovres defensive spillere tager en for holdet. Foto: Ole Tradsborg

Hvidovre stod solidt i defensiven, så Stars skulle hver gang gennem en mur for at komme til åbne chancer.

Hvidovre stod solidt i defensiven, så Stars skulle hver gang gennem en mur for at komme til åbne chancer.

Publiceret 30 October 2017 17:00

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV