Fodbold:

HIK snublede på målstregen

Uafgjort var ikke nok for HIK, da nærmeste forfølger fra Kolding vandt med de påkrævede cifre og dermed overtog HIK’s plads i forårets oprykningsspil

HIK gik ind til lørdagens kamp mod Middelfart med den viden, at et uafgjort resultat ville være tilstrækkeligt for at sikre sig en plads i forårets oprykningsspil.
Ét point, der vel og mærke kun var nok, hvis Kolding ikke sejrede med mere end ét mål mod Marienlyst.
Måske derfor var indledningen af kampen på Gentofte Stadion yderst tilbageholden fra begge mandskaber. Middelfart var så godt som sikret kvalifikation til oprykningsspillet, hvorfor der ikke var det store på spil for fynboerne.
1. halvleg udviklede sig da også ganske begivenhedsløst. De store åbne chancer kunne tælles på én hånd, da dommerens fløjte lød til pause.

Optræk til mere

Begyndelsen af 2. halvleg gav forhåbninger om mere. Særligt Gustav Therkildsen var ihærdig efter at sende bolden i nettet, men den sidste skarphed manglede i flere henseender gennem halvlegen.
HIK forsøgte sig mod en modstander, der lod til at stille sig tilfreds med et uafgjort resultat, idet der ikke blev investeret helhjertet i det offensive spil.
Med godt 10 minutter igen bredte der sig en uro på lægterne af Gentofte Stadion. En uro, som skyldtes meldinger om, at Kolding havde bragt sig på 2-0 i deres opgør mod Marienlyst.
Et resultat, der betød, at Kolding og HIK lå a point i tabellen, dog nu med Kolding foran, grundet en bedre målscore på ét mål.
Uroen blev overført til spillerne på banen såvel som til staben på sidelinjen. HIK investerede noget mere ihærdigt i det offensive spil, samtidig med at både Andreas Smed og Mathias Andersen blev kastet ind i front.
HIK kom da også tættere og tættere på det forløsende mål. Flere nærgående forsøg manglede blot de sidste marginaler for at trille ind over målstregen. Men iveren for at få sejren i hus bar desværre ikke frugt.
HIK formåede ikke at spille sig i oprykningsspillet, da de ikke kunne sejre, samtidig med at Kolding altså lige akkurat gjorde, hvad der var krævet af dem for at stjæle pladsen i forårets oprykningsspil.
Her er HIK ikke med, men holdet går ind til foråret med 13 point på en 2. plads i nedrykningsspillet.
Næste opgave for HIK bliver formentlig allerede afviklet i år, da den nu stadfæstede omkamp i DBU Pokalen mod Silkeborg endegyldigt er dikteret til at skulle spilles om. Datoen kendes endnu ikke.
jbl

Publiceret 06 November 2017 14:15

Villabyerne nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Villabyerne
SENESTE TV